Acasa / Headlines / Marian Gagiu, de negăsit după patru săptămâni de când a intrat în apa mării

Marian Gagiu, de negăsit după patru săptămâni de când a intrat în apa mării

Au trecut patru săptămâni de când târgujianul Marian Gagiu a dispărut în apele Mării Negre și nici până acum familia și prietenii nu am primit vre-o veste despre el.

Marian Gagiu, un tânăr de 25 de ani din Târgu Jiu era în vacanță în stațiunea Olimp și deși salvamarii arboraseră steagul roșu a ignorat avertismentul acestora și s-a aventurat în apă. A fost ultima dată când o fost văzut în viață de prieteni.

Prietenii și iubita, cu care trebuia să se căsătorească, încă îl așteaptă să revină, deși șansele sunt extrem de mici. De Sfânta Maria iubita a scris două mesaje emoționante pe pagina sa de socializare: ”La mulți, mulți ani iubitul meu oriunde ai fi tu!! Să îți dea Dumnezeu tot ce e mai bun! Sper că tu ești bine și cred că încă ai putere așa cum te știu eu!”, ”Fără tine aş exista, dar nu aş trăi. Cel puţin, nu curând. Aş avea nevoie de timp să mă reconstruiesc, să mă adun, să dau deoparte ce nu mai este valabil. N-aş muri, dar cum am mai spus, nici n-aş trăi o bună perioadă de timp. Sufletul meu s-a învăţat să te aibă prin preajmă, la câţiva centimetri, şi să te sărute în fiecare noapte pe frunte şi dimineaţa pe buze. Mai rămâi – o viaţă, nu mai mult!”

Marian Gagiu a intrat în Marea Neagră, în zona staţiunii Olimp, în data de 13 august. Un alt turist a vrut să îl salveze de la înec, însă din cauza curenţilor puternici a fost nevoit să se întoarcă la mal. Salvamarii au intervenit, dar când au ajuns în locul în care fusese văzut, bărbatul nu a mai fost găsit. La faţa locului a ajuns o ambarcaţiune ISU cu scafandri militari dar și o ambarcaţiunea SAR Artemis, din cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), care au continuat căutările, dar trupul tânărului încă nu a fost găsit.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*