12.5 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 6, 2022
AcasăActualitateMcDonald's deschide restaurant la Târgu Jiu

McDonald’s deschide restaurant la Târgu Jiu

Autoritățile din Târgu Jiu confirmă că societatea McDonald’s își deschide punct de lucru la Târgu Jiu.

„Una dintre cele mai dese întrebări pe care le primesc, atât în mediul online, cât și direct, chiar și pe stradă, este „când vom avea McDonald’s la Târgu Jiu?”
Ei bine, pentru toți acești tineri (și nu numai), am o veste bună: au fost depuse cererile pentru obținerea documentației necesare amenajării restaurantului care va fi situat în apropierea Mall-ului.
Cu această ocazie, scapă de corvoadă și foarte mulți părinți nevoiți să parcurgă distanțe mari către alte orașe care dețin astfel de restaurante. Vorbim, totuși, de un brand internațional foarte cunoscut și foarte căutat.
În urmă cu câteva zile, reprezentanții societății au fost la Târgu Jiu pentru a analiza care este cel mai bun spațiu, au luat o hotărâre și acum fac demersurile necesare pentru concretizarea investiției.
Trebuie să recunosc că, pentru o perioadă, am analizat situația cu atenție. Există, fără urme de îndoială, un număr însemnat de persoane care își doresc un restaurant McDonald’s la Târgu Jiu, la fel cum există și oameni care se dedică și promovează un alt stil de viață și, prin urmare, părerile vor fi împărțite. Dar, municipiul nostru devine, pe zi ce trece, atractiv pentru tot mai multe afaceri. Iar acesta este un pas important în dezvoltarea orașului”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

După McDonald’s, încă un mare retrailer așteptat la Târgu Jiu

0
Autoritățile locale afirmă că poartă discuții cu reprezentanții societății JUMBO, pentru a deschide și la...

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 11.10.2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 11.10.2022, astfel:

Atenție! Stradă în lucru, în Târgu Jiu!

0
Se asfaltează o stradă foarte circulată din Municipiul Târgu Jiu. Este vorba despre tronsonul din...

3 COMENTARII

  1. Hai Dinamo ,ce se face domnule ,nimic nu se face ,rigole,fara canale in strada ,lumina alba ,nu galbuie ,parcari ergonomice pana in blocuri ,fara jungla pomilor care cad in strada si in parc ,vin ai nostrii ,dar mai multe locuri de munca nu se vrea tovarase primar ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: