Medic de la ATI, devastat după moartea unui pacient

0
1215

Tatiana Grecu, medic primar la Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, este devastată după pierderea unui pacient în vârstă de 47 de ani, care suferit de COVID-19.

Bărbatul avea trei copii și s-a luptat cu boala mai mult timp

„Azi am avut o zi tristă! Era un om obișnuit, avea doar 47 de ani! Și trei copii, unul de 1 an  care îl va cunoaște pe tatăl său doar din poze! A avut ghinionul să se infecteze cu acest virus parșiv și, deși era un om puternic care a suferit și a luptat din toate puterile lui aproape o lună, nu a supraviețuit! Am sperat și eu și asistentele mele în fiecare zi în care era «puțin mai bine», (așa ne spunea el), deși era vizibil că luptă pentru fiecare respirație, am sperat că împreună vom câștiga! Ne mulțumea pentru fiecare lucru, ne mulțumea pentru fiecare zi în care făcea progrese și ne-am bucurat toată echipa când au ieșit testele negative! Am crezut că am învins! Bucuria însă a fost de scurtă durată…..! Acest virus parșiv deja făcuse ravagii!

Nu poți… nu se poate să nu-ți pese! Nu se poate să nu ne afecteze aceste morți, acești oameni a căror privire plină de chin, de speranță, de recunoștință ne urmăresc mult timp! Cu siguranță, ochii acestui om de o bunătate ieșită din comun nu o sa-i uit curând!

Purtăm cu noi povara vieții lor, a ființelor  dragi pe care le lasă în urmă, deși noi nu-i cunoaștem și nu îi vom cunoaște vreodată !

Azi m-am simțit dureros de tristă!

Aveți grijă, protejați-va, protejați persoanele pe care le iubiți ! E un virus parșiv care nu ști când,  cum, unde și de ce te lovește! Repet, e un război cu un inamic invizibil care nu are nici o regulă când își alege victimele!“, este mesajul transmis de medicul Tatiana Grecu, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here