Medic de la Secţia de ginecologie, depistat cu COVID-19

0
2192

Încă un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a fost depistat cu COVID-19. O doctoriță din cadrul Secției Obstetrică-Ginecologie a avut rezultat pozitiv în urma efectuării testului. Tot la această secţie mai sunt infectate două asistente medicale și o infirmieră.

„Au foat testate şase persoane din cadrul Secţiei Ginecologie, unde un medic a fost confirmat pozitiv. Sunt patru medici infectaţi cu COVID-19, patru asistenţi medicali şi o infirmieră. Anchetele epidemiologice efectuate au arătat că personalul a purtat echipament de protecţie. Toate cazurile confirmate  ar fi venit din contactul personalului din exterior şi nu au fost infectaţi de la pacienţi din cadrul Spitalulului Judeţean. Întregul personal de la Secţia de ginecologier va fi testat“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Nouă cadre medicale sunt infectate

La Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu sunt, în total, nouă cadre medicale infectate cu noul coronavirus, dintre care patru sunt medici, iar restul asistente medicale și infirmiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here