Medic tânăr, detașat la laboratorul de genetică de la Târgu Jiu

0
626

Laboratorul de genetică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu are  de astăzi un medic specialist. Este vorba de un cadru medical tânăr, care a venit prin detașare de la Spitalul Orășenesc Rovinari. „De astăzi a venit și un medic de laborator. A venit prin detașare și se va face transformarea postului dumnealui din medic primar în medic specialist. Este preluat de la spitalul din Rovinari. Este un medic tânăr, care își dorește să lucreze. Și personalul laboratorului din Craiova cu care colaborăm este unul tânăr“. a precizat managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență ()Târgu Jiu, Ioan Ovidiu Gheorghe.

A început instruirea personalului

Noul medic și personalul laboratorului a început instruirea, care va dura cel puțin două săptămâni. „Personalul laboratorului a început instruirea. A fost vineri la pregătire și se continua și în această săptămână“, a menționat managerul interimar al spitalului.

Laborator de sine stătător

Conducerea SJU Târgu Jiu intenționează ca laboratorul să devină de sine stătător: „Ne dorim ca să devină, cu timpul, laborator de sine stătător, așa cum este cel de TBC. Va fi transformat în Laborator de genetică medicală, pentru că așa putem să facem mult mai multe analize, inclusiv pentru anumite sindroame genetice“, a mai spus Ioan Ovidiu Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here