Mesajul emoționat transmis de baschetbalistul american Porter Troupe după revenirea la echipa la care s-a lansat în baschetul românesc

0
128

Baschetbalistul american Porter Troupe a transmis un mesaj emoționat pe pagina sa de Facebook după revenirea la echipa la care s-a lansat în baschetul românesc. Acesta spus că își încheie cariera la echipa la care a început o poveste frumoasă, deoarece acesta va fi uiltimul an în care va mai juca. Din acest motiv, Troupe dorește să fie un sezon special, pentru că are o serie de lucruri neterminate la Târgui Jiu.

Căpitanul se întoarce acasă

Porter Troupe a fost cel mai iubit baschetbalist care a jucat pentru echipa din Târgu Jiu. Acesta a fost căpitanul formației Energia Rovinari și și-a condus de nenumărate ori echipa spre victorie. Acesta a reușit performanțe remarcabile în perioada în care a jucat la Energia, echipă cu care are în palmares o Cupă a României și o medalie de bronz în FIBA EuroChallenge.

Adrian Roșu, expertul sportiv, coordonator al secției de baschet a CSM Târgu Jiu, a vorbit cu baschetbalistul american despre proiectul baschetbalistic de la CSM Târgu Jiu și l-a convins să se alăture echipei: „Sunt extrem de bucuros că am reușit să-l convingem pe Porter să se întoarcă acasă, la Târgu Jiu. Ne-am propus să nu stăm pe loc și să facem pași în față în fiecare an și sunt ferm convins că Porter ne poate ajuta să facem acești pași. Am discutat ore în șir cu el la telefon, am vorbit de proiectul baschetbalistic de la Târgu Jiu și de tot ceea ce îmi propun să fac la secția de baschet, de la juniori la seniori. Porter Troupe a reacționat pozitiv și a vrut să intre în această „horă”, ca să zic așa, a acceptat să vină alături de noi. Porter este pentru Târgu Jiu ceea ce a fost si este Cătălin Hîldan pentru Dinamo și anume UNICUL CAPITAN!Sunt convins că a avut oferte mai bune din alte părți, dar ne bucurăm că a ales să facă parte din familia CSM Targu Jiu!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here