Messi de Târgu Jiu cere post „super” eligibil, altfel stă pe banca de rezervă la alegerile parlamentare!

0
639

Partidele politice au anunțat primele candidaturi pentru alegerile parlamentare. În PNL deși a fost stabilită lista cu primele poziții, eligibile, șeful de la Municipiu susține că mai are și el un cuvânt de spus. Marcel Romanescu amenință că nu se va implica în campanie dacă organizația nu va susține un om propus de echipa sa, în lupta spre Parlamentul României.

Într-o ședință online liberalii și-au stabilită componența listelor pentru parlamentare. Pentru Camera Deputaților prima poziție este rezervată liderul local Dan Vîlceanu. Este urmat de Gheorghe Pecingină, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice, antreprenorul Iulian Popescu, Mihai Paraschiv director al societății Transloc SA și Denisa Șuță, director al Muzeului Național ”Constantin Brâncuși”. La Senat, intră în cursă, pe primul loc Ion Iordache urmat de primarul din Rovinari, Robert Filip, și de medicul Aura Berta Obrocea. Liderul organizației Municipale a PNL, primarul Marcel Romanescu susține că echipa pe care o conduce încă nu s-a pronunțat cu privire la numele vehiculate. „Nu vreau să comentez propunerile. Dan Vîlceanu și-a asumat această listă și să de Dumnezeu un rezultat bun. Niciunul din candidații propuși nu are susținerea organizației PNL Târgu Jiu dar o să am o discuție în Biroul Municipal și vom vedea. Aștept să vedem ce decizie va lua organizația PNL Târgu Jiu. Sfatul meu pentru organizația județeană este să urmeze exemplul nostru, de la locale. PNL Gorj are nevoie de profesioniști pe liste. Dorel Chirițescu sau Iustin Paralescu sunt profesioniști care nu pot fi contestați. De asemenea, avem primari cu state vechi în PNL și cu o bogată experiență în administrație, ce nu pot fi acuzați de traseism și care se pot regăsi pe lista candidaților: Ion Liviu Cotojman, Vasile Vlăduleanu, Dumitru Vulpe”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Amenințările lui Messi

Mai mult, liberalul de la Municipiu este categoric și afirmă că nu se va implica activ în campania electorală dacă cei nominalizați de el nu vor prinde un loc pe pozițiile fruntașe. „Sper ca PNL, de data aceasta, după experimentele din 2016, să fi învățat ceva. Eu am tras niște semnale de alarmă și sper ca în decembrie 2020 să nu se mai caute scuze. Până la urmă mingea este în terenul lui Dan Vîlceanu. Dacă se obțin rezultate sub cele de la locale, de la Consiliul Județean, este o mare problemă. Voi susține că toată puterea și ființa mea lista PNL, în condițiile în care lista respectivă prezintă credibilitate. Dacă nu, Messi poate să stea o perioadă și pe banca de rezervă pentru a se odihni. Mi-aș dori ca un om propus de noi, PNL Târgu Jiu, să fie pe o poziție super eligibilă. Deci PNL la Gorj poate avea trei poziții eligibile, două pentru Camera Deputaților și una pentru Senat sau poate fi doar o poziție de deputat eligibilă, în condițiile în care cineva se joacă cu destinele Partidului Național Liberal la nivelul județului Gorj”, a mai transmis Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here