Acasa / Headlines / Mihai Prunariu, pus la punct de liderul PSD. Weber: “Ne-a cerut să-i garantăm o funcție de vicepreședinte la CJ”

Mihai Prunariu, pus la punct de liderul PSD. Weber: “Ne-a cerut să-i garantăm o funcție de vicepreședinte la CJ”

Liderul PSD Gorj clarifică lucrurile în privința demisiei lui Mihai Prunariu din funcția de vicepreședinte al PSD Gorj. Mihai Weber susține că actualul consilier județean a luat această decizie după ce conducerea județeană nu a dat curs pretențiilor politice pe care alesul le ridica în interiorul partidului. “Pe viitor nimeni va ocupa o funcție dacă nu este un om de echipă și dacă nu are ceva în spate care să-l recomande”, transmite Weber tuturor celor care încearcă să forțeze mâna colegilor în prag de alegeri locale.

Demisia lui Mihai Prunariu din fruntea PSD nu-l mișcă pe liderul județean care susține că nu se aștepta la o informare online. Șeful Asociației Județene de Fotbal Gorj și-a anunțat demisia pe facebook. “Eu cred că era nevoie de o discuție prealabilă, până la urmă demisia dintr-o anumită funcție este o decizie unilaterală și nu o putem influența niciunul dintre noi. Precizez însă că domnul Mihai Prunariu a avut o discuție cu mine și cu președintele Cosmin Popescu. În acea discuție el ne-a cerut să-i garantăm o funcție de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj. Aceast lucru nu pot să-l fac deoarece nici măcar lista de consilieri nu e făcută și nu era normal să procedăm la o asemenea manieră deoarece trebuie avute discuții cu consilierii județeni și abia apoi puteam stabili ceva concret. M-a suprins faptul că s-a reactivat dorința dumnealui de a candida pentru Primăria Târgu Jiu în condițiile în care știa că nu stă foarte bine în sondaje”, a declarat Mihai Weber la un post de radio local.

Echipa te ridică

Mihai Weber clarifică și motivele pentru care Prunariu a renunțat doar la statutul de vicepreședinte al PSD, nu si la cel de consilier județean. La mijloc este vorba despre sumele pe care alesul le încasează lunar prin pozițiile deținute. “El a fost conștient de faptul că PSD l-a sprijinit pentru a ocupa anumite funcții. Domnul Prunariu ocupă un loc de consilier județean datorita faptului că s-a aflat pe o listă susținută de întreaga echipă PSD. Domnul Prunariu ocupă o poziție în ATOP, funcție plătită foarte bine. Eu cred că lucrurile trebuie spuse pe nume și cred că organizația PSD Gorj trebuie să-și schimbe abordarea atât față de membrii săi cât și de alegători. Pe viitor nimeni va ocupa o funcție dacă nu este un om de echipă și dacă nu are ceva în spate care să-l recomande. Îmi pare rău ca Mihai Prunariu a luat această decizie însă este decizia personală pe care a mers”, a mai declarat liderul PSD Gorj

Un comentariu

  1. Foarte bine ca a demisionat. Oricum era inutil in partid, la fel de inutil ca in toate functiile pe care le are. Un lacom dupa bani. Foarte bine punctat dl. Weber. Sa plece la box!!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*