Acasa / Headlines / Mobilizare emoționantă a locuitorilor din Rovinari pentru o femeie bolnavă de cancer

Mobilizare emoționantă a locuitorilor din Rovinari pentru o femeie bolnavă de cancer

Mobilizare emoționantă a locuitorilor din Rovinari pentru salvarea unei femei din  oraș care a fost depistată cu cancer ovarian. Patronul unei spălătorii din Rovinari a făcut un apel la concetățenii săi, care au venit cu haine, jucării și alte obiecte pentru a le dona. „S-a organizat o colectă atât de bani, dar și de produse la spălătorie. Oamenii au venit cu ce au avut pe acasă: haine, încălțăminte, jucării și diferite alte produse. Sidor Șerban, patronul spălătoriei, a reușit să strângă oamenii lângă el. Au fost strânse multe lucruri, după care a mers în Târgul Auto din Târgu Jiu, pentru a le vinde. Au fost prezenți și oamenii care au donat produsele, pentru a ajuta la vânzare. Au fost puse cutii pentru donații pe gardurile spălătoriei. S-a strâns suma de aproximativ 20.000 de lei, pentru a putea pleca la clinica din Turcia, unde i s-a spus că există o șansă de vindecare“, a povestit Cristina Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului“.

Georgiana are vârsta de 34 de ani și un copilaș de 11 ani.

Soțul femeii a spălat mașini pentru a strânge bani

Mai mult decât atât, patronul spălătoriei i-a permis soțului femeii să spele mașini, iar toți banii pe care-i strânge să fie folosiți pentru soția sa. „ Și-a rupt din timpul lui pentru a face un bine și a da speranța acestui om. Este un om care a trecut prin multe greutăți, dar care a considerat că este timpul potrivit pentru a da o mână de ajutor. L-am felicitat din suflet pentru ceea ce a făcut“, a mai spus Cristina Lia.

Meci caritabil

Asociația Uniunea Femeilor din Gorj va organiza un meci caritabil. „Solidaritatea umană ne cheamă la iubire, la iubirea pentru semenii noștri aflați într-o situație de impas! Din dragoste pentru Georgiana au răspuns pozitiv la chemarea noastră: Pandurii Târgu Jiu V.Ss. Jiul Rovinari pentru un meci fotbal OLD BOYS in data de 8 februarie, ora 17.oo la Sala Polivalentă din Rovinari“, se arată pe pagina de Facebook a organizației

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*