Acasa / Headlines / A murit Nicolae Mischie

A murit Nicolae Mischie

Nicolae Mischie s-a stins din viață, astăzi, în jurul orei 15,00 la Spitalul Elias, din București. Familia acestuia ne-a informat că decesul a survenit în urma unei infecții severe.

Nicolae Mischie a fost deputat din partea PSD, președinte al Consiliului Județean Gorj și președinte al PSD. Acesta are o contribuție mare la înființarea Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu Jiu. În schimb, el a fost primul care a primit titulatura de „baron“ ca urmare a modului autoritar de a conduce județul Gorj, în perioada în care s-a aflat la conducerea județului.

Alexandru Mischie, fiul acestuia, a spus că tatăl său a fost achitat în  toate dosarele în care a fost judecat.

Nicolae Mischie s-a nascut pe 2 martie 1945 in satul Godinesti, din judetul Gorj, fiind fiul lui Alexandru si al Mariei Mischie. Este cel mai mic dintre cei 15 frati. A copilarit si a absolvit scoala generala in comuna natala Godinesti, judetul Gorj, dupa care a urmat cursurile Scolii Pedagogice din Bucuresti in perioada anilor 1959-1965, ramanand insa legat spiritual de comunitatea sa natala.

Nicolae Mischie avea doi copii: Alexandru, un apreciat medic care activează în Franța, și Ioana, o regizoare care începe să se afirme în lumea filmului.

Un comentariu

  1. Mai putin un psd-ist

    Odata cu el moare si cea fost bun si cea fost rau, nu stiu cat bine sau cat rau a facut in dezvoltarea judetului Gorj.. dar sigur a creat si grupari mafiote, n-a scos un cuvant de Victor V Ponta, cel care ii lua bani impusi de Nastase.. cota parte la tot ce se invartea in gorj… despre morti numai de bine. DUMNEZEU sa il ierte!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*