Nu se mai bat în proiecte. Candidații de la Motru se supraveghează video!

0
148

Se încinge lupta politică la Motru. Candidatul PSD pentru Primăria de Municipiu susține că este supravegheat cu drona de actuala conducere. În replică primarul Gigel Jianu îl face paranoic.

Viceprimarul din Municipiul Motru, candidatul PSD pentru primărie din oraș, susține că adversarii politici îi urmăresc orice mișcare. Cosmin Morega afirmă că a ajuns să fie supravegheat cu drona de către cei care îl consideră un adversare redutabil. „În toți acești 4 ani de zile, scopul principal al adversarilor politici a fost de a mă denigra, de a spune numai minciuni la adresa mea. De patru ani de zile sunt supravegheat permanent, pozat ori de câte ori au ocazia și, mai nou, sunt supravegheat și filmat de la înălțime cu drona. Vecinii îmi spun că vin sâmbăta și duminică și fac poze la casa mea din satul Padeș. E o casă veche pentru care am muncit, nu am domeniu! Sunt fel și fel de lucruri urâte care le ocupă timpul pentru că nu au un proiect de dezvoltare pentru oraș. Frustrările și neputința își spun cuvântul”, a transmis Cosmin Morega.

Paranoia….

Cel arătat cu degetul se apără. Gigel Jianu susține că vorbele lui Morega sunt simple aberații și că momentan nu le ia în calcul. „Sunt acuzații grave pe care le ignor. Eu consider că domnul Morega are o problemă, sper să nu fie vorba de paranoia. Omul are o problemă și trebuie neapărat să se trateze. Este o aberație pe care nu o iau în calcul. Sper să se oprească din astfel de minciuni”, a transmis Gigel Jianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here