7.7 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 26, 2021
Acasă Headlines O fetiță de 12 ani i-a fermecat pe jurații unui festival național!...

O fetiță de 12 ani i-a fermecat pe jurații unui festival național! Vocea ei îți dă fiori!

- Advertisement -

miruna 1Are o voce impresionantă la doar 12 ani, iar idolul său este Christina Aguilera. Miruna Andreea Niculescu, elevă la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu-Jiu, se îndreaptă spre celebritate datorită vocii sale puternice, la care mulți artiști din România aspiră. După ani de muncă și dedicare în domeniul muzical, copila a obținut trofeul Festivalului Național „Coloana Infinitului”. Copila vrea să devină medic militar, dar spune că nu va renunța niciodată la muzică.

Reporter: Cum te simți din postura de câștigătoare a acestui festival național?

Miruna Andreea: Sunt foarte mândră că am obținut acest premiu având în vedere că au fost mulți concurenți și destul de buni. Sunt mândră că acest trofeu a rămas acasă, la noi, la Târgu-Jiu. Vreau să mulțumesc din suflet prietenilor care m-au susținut, domnilor profesori Doru Ciobanu și Laurențiu Pănoiu, care mereu mi-au fost alături. Bineînțeles, mulțumesc familiei, părinții m-au susținut mereu la orice concurs și niciodată nu m-au lăsat la greu.

Miruna Andreea Niculescu studiază muzica la Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu, fiind elevă în anul II. Dragostea pentru muzică și-a descoperit-o la doar opt ani, iar de atunci încearcă în permanență să evolueze. Merge la diverse concursuri în toată țara, iar de la cele mai multe competiții se întoarce cu premii.

Reporter: Cum ai ajuns să cânți?

Miruna Andreea: De la vârsta de opt ani cânt. Am fost la o grădiniță la niște măicuțe care ne învățau să cântâm tot felul de cântecele în italiană, spaniolă, română, în mai multe limbi. Le-au spus părinților mei că am talent și să încerce să mă dea la Palatul Copiilor să vadă dacă am ureche muzicală și așa s-a întâmplat.

miruna 2Reporter: Care ți s-a părut cel mai greu concurs la care ai participat?

Miruna Andreea: Acesta a fost cel mai greu pentru că au fost mulți concurenți și destul de buni toți. Mi-a plăcut, totuși, că am avut concurență pentru că îmi place să încerc, să învăț.

Reporter: Cum ți s-a părut când ai început să primești lecții de canto?

Miruna Andreea: Am fost foarte încântată, mi-a plăcut mult. A fost și destul de greu, trebuie foarte multă muncă, dar merită să lupţi pentru că este foarte frumos să urci pe scenă.

Talentata fetiță are aspirații mari pentru viitor. Ce-i drept, șansele sunt de partea ei, copila știe să comunice cu publicul și să transmită emoția versurilor pe care le interpretează.

Reporter: Ai o voce foarte puternică, de ce nu ai încercat să mergi la un concurs de talente?

Miruna Andreea: Am fost la „Vocea României”, însă nu am ajuns la etapa scaunelor. Probabil îmi mai trebuie ceva timp pentru acest lucru.

O idolatrizează pe Christina Aguilera

Miruna este extrem de ambițioasă și pare de neoprit în drumul său spre celebritate. Aceasta este hotărâtă să muncească mult și să lanseze un album. Știe că doar așa are șanse să devină precum idolii săi pe care îi admiră de ani buni.

miruna niculescu

Reporter: Care este cel mai mare vis al tău?

Miruna Andreea: Aș vrea să ajung să fiu cunoscută de toată lumea. Mi-aș dori foarte mult și să lansez un album, este visul meu. Sper să pot să-l lansez, dar trebuie să muncesc mai mult decât am muncit până acum. În plus, este și foarte costisitor.

Reporter: Întâmpini dificultăți la melodiile în alte limbi?

Miruna Andreea: Mi se par ușoare și melodiile străine, nu-mi este greu să le cânt nici pe acestea. Cânt în mai multe limbi. Pot să cânt atât în spaniolă, dar și în engleză. Îmi plac mult toate și încerc să le cânt bine.

Reporter: Ai un idol?

Miruna Andreea: O plac foarte mult pe Christina Aguilera și chiar interpretez melodii de la ea, cum ar fi „Hurt”, „Candy Man”, îmi plac foarte mult melodiile ei.

Reporter: Ai și un repertoriu propriu, piese compuse de tine sau de alții?

Miruna Andreea: Nu, încă nu am încercat să compun sau să îmi compună cineva piese, însă îmi doresc foarte mult acest lucru.

Reporter: Ai moștenit de la părinți acest talent?

Miruna Andreea: Nu am moștenit de la nimeni talentul, a fost o întâmplare. Pur și simplu, eu sunt îndrăgostită de muzică, mi-a plăcut dintotdeauna.

Vrea să devină medic militar

Reporter: Mai sunt doi ani și o să mergi la liceu. Te-ai gândit către ce anume vrei să te îndrepți?

Miruna Andreea: Aș vrea să merg la Liceul „Ecaterina Teodoroiu”, iar mai târziu vreau să merg pe Medicină Militară, de mică îmi doresc acest lucru. Chiar dacă o să merg pe această cale, niciodată nu o să renunț la muzică.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente