18 C
Târgu Jiu
vineri, mai 22, 2020
Acasă Headlines Octavia Geamănu, 13 ani de când a plecat din Tg-Jiu

Octavia Geamănu, 13 ani de când a plecat din Tg-Jiu

Octavia Geamănu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la Antena 1, a împlinit 13 ani de când plecat din Tg-Jiu spre București, acolo unde avea să-și urmeze visele.

Nu i-a fost ușor, povestește frumoasa prezentatoare, dar satisfacțiile au venit pe parcurs. Perseverența, munca și dragostea pentru televiziune au adus-o pe târgujianca noastră destul de repede la pupitrul știrilor postului național de televiziune Antena 1.

”Pe 1 martie 2007 veneam la Antena 1 în București. Plecasem de la Tg Jiu cu trenul, cu un geamantan roșu în care aveam mai mult visuri decât haine. Nu știam ce va urma, dar știam că n-o să mă abat niciodată de la drumul meu… N-am mai scris de mult pe blog, însă aseară mi-a trimis o prietenă un articol pe care l-am postat acolo în urma cu 5 ani – când a trecut vremea?! Dacă aș da timpul înapoi mi-aș spune să nu mă mai stresez atât, să dorm liniștită pentru că, într-un final, totul va fi bine… E o poveste pe care o traiesc mulți tineri. Gânduri bune!” a scris Octavia pe pagina sa socializare

Octavia Geamănu și-a început cariera în presă initial la Impact în Gorj apoi la Antena 1 Tg-Jiu, unde a lucrat câțiva ani buni și unde s-a și îndrăgostit de televiziune și de știri. Aceasta a ales să plece la București unde putea să facă televiziune la un nivel înalt. Deși câștiga puțin și lucra enorm nu s-a dat bătută și s-a remarcat.

”Când m-am mutat în București, pe 1 martie 2007, câștigam până în 1.500 de lei pe lună. Nu știu cum, dar reușeam să mă descurc. Plăteam chirie, locuiam într-un apartament cu 3 camere în zona 13 septembrie, împreună cu alte 2 fete. Zacusca facută de mama era cea mai mare delicatesă. Nu știam să gătesc – nu că s-ar fi schimbat ceva între timp la acest capitol – dar încercam destul de des să fac ficăței și pulpe dezosate. Pe cele din urmă nu reușeam mai niciodată să le prăjesc cum trebuie. Aproape că mișcau în farfurie. Cartofii prăjiți erau la ordinea zilei. Și covrigii la 1 leu” a spus frumoasa târgujiancă.

În urmă cu cinci ani, Octavia Geamănu s-a căsătorit civil cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5. Cununia religioasă a avut loc în acest an, pe 25 ianuarie la Biserica Bucur Ciobanul din Bucureşti unde sora Octaviei a fost domnișoară de onoare. Aceștia au împreună cu copil în vârstă de 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini