Octavia Geamănu s-a căsătorit religios cu alesul inimii, Marian Ionescu. A ales rochia cu doar o zi înainte

0
151

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu cu doar câteva zile înainte să împlinească 5 ani de la căsătoria civilă. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Bucur Ciobanul din Bucureşti. Alături le-au fost prietenii, familia, dar şi cea mai importantă persoană din viaţa lor: Andrei, fiul lor în vârstă de 3 ani.

Cei doi au devenit soţ şi soţie şi în Biserică, iar Octavia a arătat superb în rochia albă de mireasă.

Îmbrăcată cu o rochie simplă, dar sofisticată, Octavia a fost mireasa perfectă pentru Marian. A transmis un aer rock, delicateţe şi spontaneitate.

”Florile sunt inspirație de Pinterest și rochia, trebuie să îi mulțumesc colegei mele Andreea Gherasim că m-a ajutat să o găsesc ieri. Ți-am spus că nu am avut timp să mă pregătesc!” a declarant Octavia pentru colegii ei de la observator.tv/

Un cadou pe care şi l-au oferit la aproape 5 ani de la căsătoria civilă, cununia religioasă a fost momentul pe care Octavia şi Marian şi-au dorit să-l trăiască alături de prietenii dragi şi de familie.

”Slujba a fost exact cum ne imaginam, la 5 ani de la cununia civilă ne-am dorit să venim în fața lui Dumnezeu și să îi mulțumim pentru bunătatea infinită și să primim sfânta taină a cununiei” a mai declarat frumoasa târgujiancă.

Naşi le-au fost Dinu Sararu și Ticu Alexe. Cavaler de onoare a fost Cristi Enache, prietenul şi colegul lui Marian, iar domnișoară de onoare sora Octaviei.

„La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreun pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru. Nu recomand! A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar îmi lipsea rochia de mireasă simplă şi superbă pe care mi-o doream brusc. Însă, mai mereu, cel puţin în cazul meu, lucrurile se lămuresc. De multe ori chiar în ultimul moment“, a scris pe Facebook prezentatoarea Tv.

Octavia Geamănu, originară din Tg-Jiu, a terminat Colegiul Național Spiru Haret și a debutat în televiziune la Antena 1 Tg-Jiu ulterior, frumoasa prezentatoare, s-a mutat în București pentru o carieră în televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here