Pandurii se pregătește de Liga a III-a, dar are șanse să nu retrogradeze

0
812

Retrogradată sportiv, echipa de fotbal Pandurii are șanse să rămână în continuare în Liga a II-a, în cazul în care una dintre echipele rămase se va retrage din cauza problemelor financiare sau ca urmare a unei reorganizări care este avută în vedere de Federația Română de Fotbal.

„Multe cluburi care sunt finanțate de către Unitățile Administrativ Teritoriale sunt într-o situație foarte dificilă, cu bugetele la pământ. Este de preferat și îmi doresc ca echipele de tradiție să nu piară, deoarece au un public și o istorie. Deciziile vor fi luate de către Federația Română de Fotbal și de Comitetului de Urgență. Suntem pregătiți pentru ambele variante, și pentru Liga 2 și pentru Liga 3. Clubul va intra pe un făgaș normal și va avea o anumită stabilitate financiară“, a spus Camilian Floroiu, directorul sportiv de la Pandurii Târgu Jiu.

„Suntem pregătiți de Liga a II-a”

Principalul creditor de la Pandurii, Marin Condescu, a vorbit și el în presa națională despre o posibilă rămânere a echipei în Liga a II-a: „Vom începe din Liga 3 și vor avea ca obiectiv clar promovarea anul viitor. Sau poate vom juca tot în Liga 2. Depinde câte echipe se vor înscrie în noul sezon. Multe au probleme financiare și au fost și în iarnă la un pas de desființare. Se mai aude și că FRF vrea să facă 2 serii la Liga a II-a, cu 12 echipe. Vedem ce va fi la vară. Noi suntem pregătiți de Liga a II-a”. Acesta a spus că era mai bine dacă Pandurii ar fi jucat în Liga a III-a, pentru că acum ar fi promovat în Liga a II-a, iar costurile erau mult mai mici.

Echipele care se confruntă cu probleme financiare și despre care se vorbește că se vor retrage din Liga a II-a sunt Fotbal Comuna Recea și SCM Gloria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here