Pandurii Tg-Jiu, înfrângere după înfrângere

0
46

Pandurii Târgu Jiu a suferit a doua înfrângere consecutivă din acest an pe teren propriu şi a rămas în 2019 doar cu egalul obţinut, etapa trecută, la Mioveni. Adversara Daco-Getica Bucureşti s-a impus, sâmbătă la prânz, cu scorul de 2-0 şi s-a apropiat la două puncte de echipa gorjeană aflată fix la mijlocul clasamentului, transmite site-ul liga2.ro

După o jumătate de oră de joc anost, oaspeţii au deschis scorul în finalul primei reprize, prin lovitura de cap a lui Eugen Nica, din centrarea lui Muşat. Partea secundă a fost mai animată, cu ocazii de ambele părţi, cele mai mari fiind trecute în dreptul gazdelor, care au trimis balonul în două rânduri în bara laterală, prin Brînzan (56) şi Blejdea (71). Oaspeţii s-au desprins pe tabelă în minutul 78, când Raphael Stănescu a înscris, cu latul, din centrarea lui Călinţaru.

Din minutul 65, la Pandurii a redebutat atacantul Dodoi, revenit la echipă după periplul de un an de la CFR Cluj şi Sfântu Gheorghe. Acesta n-a adus însă suflul scontat în ofensiva echipei Pandurii. La primul joc din 2019 s-a aflat şi golgheterul Tudoran, care în primele două runde din acest an a acuzat unele probleme medicale. Introdus la pauză, acesta a părut mai mult cu gândul la viitoarea sa echipă Rapid Bucureşti, cu care a semnat deja contractul ce va intra în vigoare din vară. În ideea de a nu se accidenta, Tudoran s-a ferit la unele faze de contactul cu adversarul, aspect sesizat şi de antrenorul Bogoi, care i-a reproşat acest lucru.

”Am avut altă atitudine la Mioveni. Acum am jucat slab, mai ales în prima repriză. În partea a doua am avut câteva ocazii. Nu ne pică bine această înfrângere. Ne dorim să luăm maximum de la fiecare joc, dar facem în continuare greşeli. Vina este a tuturor, nu numai a jucătorilor. Au plecat mulţi titulari în iarnă, au venit numai tineri. Îl aştept să fie la capacitate maximă şi pe Dodoi, îl aştept şi pe Tudoran”, a declarat Bogoi.

Întrebat dacă, după această înfrângere, are emoţii în privinţa retrogradării, Bogoi a oferit un răspuns tranşant: ”Emoţii am încă de la începutul campionatului!”.

După rezultatele din primele trei runde ale acestui an, echipa sa a ajuns la patru puncte de retrogradare, după ce, în iarnă, se afla la şapte lungimi de locul 16, ultimul care duce în Liga 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here