Părinții minorelor care au agresat fata de 12 ani, luați la întrebări

0
3168

Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului Gorj s-a autosesizat și va demara o anchetă la domiciliul minorelor implicate în agresarea unei fete de doar 12 ani. Psihologul unității a oferit deja consiliere părților implicate în scandalul de tip bullying urmând ca în urma anchetei să se dispună măsurile legale. Două fete de 17 ani au fost reținute în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj

“ În după-amiaza zilei de joi, 13.05.2021, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a solicitat participarea unui psiholog din cadrul DGASPC Gorj la audierea unor minore implicate într-un incident de violență. Imediat, psihologul instituției noastre s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, oferind suport psihologic pe tot parcursul audierilor.

Cu această ocazie, instituția noastră s-a autosesizat cu privire la acest caz, urmând ca începând din dimineața zilei de vineri, 14.05.2021, să întreprindă o anchetă de evaluare a situației socio-familiale la domiciliul tuturor minorelor implicate în acest incident. Ancheta va fi efectuată de o echipă multidisciplinară formată din psiholog, asistent social și consilier juridic.

În funcție de constatările efectuate, se vor întreprinde măsurile legale ce se impun”, a transmis conducerea DGASPC Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here