Participare redusă la campania de vaccinare fără programare

0
191

O mie de doze de vaccin anti-coronavirus au fost aduse în Gorj pentru campania de vaccinare fără programare. Direcția de Sănătate Publică Gorj a avut la dispoziție 15 centre de vaccinare cu 22 de fluxuri. Prin urmare, au fost îndeplinite toate condițiile pentru ca tot mai multe persoane să poată beneficia de administrarea serului fără să mai fie nevoite să mai aștepte și câte o săptămână sau chiar două săptămâni.

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Gorj, au fost vaccinate fără programare în jur de 200 de persoane din județ. Numărul putea fi mult mai mare, dacă nu ar fi fost weekend și cetățenii nu ar fi preferat să meargă la grătar în loc de imunizare.

Direcția de Sănătate Publică Gorj va publica periodic centrele unde sunt locuri libere pentru vaccinarea fără niciun fel de programare. La finalul săptămânii trecute au fost făcute vaccinări fără programare pe platforma STS la centrele din: Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, Școala 12 din municipiu, Stoina, Turburea, Stadionul Municipal din Târgu Jiu, Bumbești-Jiu, Rovinari, Spital Turceni, Sala de sport Novaci, Clubul pensionarilor Cărbunești, Tismana și Bâlteni. Majoritatea dozelor administrate provin de la compania Pfizer. Cele mai multe vaccinări fără programare până în 30 au avut loc la centrul din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here