8.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 26, 2021
Acasă Headlines Partida dintre Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, sub semnul întrebării. ”Nu...

Partida dintre Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, sub semnul întrebării. ”Nu se poate disputa pe Stadionul din Târgu Jiu”

- Advertisement -

Continuă telenovela dintre Marin Condescu și Primăria Tg-Jiu, prin Marcel Romanescu. Printr-un comunicat de presă Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu amenință primăria dar și publicul că nu este de acord cu disputarea partidei dintre Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, programară pentru sâmbătă. Aceștia doresc să închirieze Stadionul Municipal către alte entități sportive numai dacă se plătește o chirie către club, nu către primărie. Marcel Romanescu spera ca din taxele obținute din partidele sportive să aibă bani pentru întreținerea arenei.

”Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunţă publicul spectator şi Primăria Târgu Jiu că partida de fotbal din etapa a 16-a a Ligii a II-a, dintre echipele Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, programată în data de 9 noiembrie 2019, nu se poate disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu dacă Primăria Târgu Jiu, prin Direcţia de Patrimoniu, nu îşi va îndeplini obligaţiile asumate prin contractul de comodat încheiat cu clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu, contract nr.1628 / 26.04.2005, şi dacă Viitorul Târgu Jiu nu va încheia cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu un acord de joc, pentru utilizarea responsabilă a terenului de joc şi a investiţiilor clubului Pandurii, realizate din fonduri proprii, care nu constituie proprietatea Primăriei Târgu Jiu, respectiv a Direcţiei de Patrimoniu” se arată în comunicat.

Primarul Marcel Romanescu îi transmite lui Condescu că Stadionul nu poate fi divizat în funcție de preferințele lui. „Nu putem discuta stadionul pe bucăți. I-am spus și domnului Condescu că stadionul este un tot, cum să-l împărțim?! El să beneficieze de terenul de sport și noi de tribune? Nu putem discuta de părți distincte”

Mai mult decât atât clubul a depus și o plângere la poliție privind refuzul primăriei și Direcției de patrimoniu să predea terenul de fotbal.

”Conform contractului, Primăria Târgu Jiu nu va intra în posesia investiţiilor realizate de clubul Pandurii Târgu Jiu din fondurile proprii, decât la finalul contractului de comodat menţionat, după executarea integrală a acestuia.
În acest sens clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu s-a adresat şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, comunicând refuzul Primăriei Târgu Jiu şi Direcţiei de Patrimoniu, de a preda bunurile preluate în patrimoniul primăriei, realizate prin investiţii ale clubului Pandurii Târgu Jiu” se mai arată în comunicatul transmis de club.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente