27.2 C
Târgu Jiu
joi, iulie 9, 2020
Acasă Headlines Partida dintre Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, sub semnul întrebării. ”Nu...

Partida dintre Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, sub semnul întrebării. ”Nu se poate disputa pe Stadionul din Târgu Jiu”

Continuă telenovela dintre Marin Condescu și Primăria Tg-Jiu, prin Marcel Romanescu. Printr-un comunicat de presă Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu amenință primăria dar și publicul că nu este de acord cu disputarea partidei dintre Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, programară pentru sâmbătă. Aceștia doresc să închirieze Stadionul Municipal către alte entități sportive numai dacă se plătește o chirie către club, nu către primărie. Marcel Romanescu spera ca din taxele obținute din partidele sportive să aibă bani pentru întreținerea arenei.

”Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunţă publicul spectator şi Primăria Târgu Jiu că partida de fotbal din etapa a 16-a a Ligii a II-a, dintre echipele Viitorul Târgu Jiu şi Dunărea Călăraşi, programată în data de 9 noiembrie 2019, nu se poate disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu dacă Primăria Târgu Jiu, prin Direcţia de Patrimoniu, nu îşi va îndeplini obligaţiile asumate prin contractul de comodat încheiat cu clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu, contract nr.1628 / 26.04.2005, şi dacă Viitorul Târgu Jiu nu va încheia cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu un acord de joc, pentru utilizarea responsabilă a terenului de joc şi a investiţiilor clubului Pandurii, realizate din fonduri proprii, care nu constituie proprietatea Primăriei Târgu Jiu, respectiv a Direcţiei de Patrimoniu” se arată în comunicat.

Primarul Marcel Romanescu îi transmite lui Condescu că Stadionul nu poate fi divizat în funcție de preferințele lui. „Nu putem discuta stadionul pe bucăți. I-am spus și domnului Condescu că stadionul este un tot, cum să-l împărțim?! El să beneficieze de terenul de sport și noi de tribune? Nu putem discuta de părți distincte”

Mai mult decât atât clubul a depus și o plângere la poliție privind refuzul primăriei și Direcției de patrimoniu să predea terenul de fotbal.

”Conform contractului, Primăria Târgu Jiu nu va intra în posesia investiţiilor realizate de clubul Pandurii Târgu Jiu din fondurile proprii, decât la finalul contractului de comodat menţionat, după executarea integrală a acestuia.
În acest sens clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu s-a adresat şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, comunicând refuzul Primăriei Târgu Jiu şi Direcţiei de Patrimoniu, de a preda bunurile preluate în patrimoniul primăriei, realizate prin investiţii ale clubului Pandurii Târgu Jiu” se mai arată în comunicatul transmis de club.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

BREAKING NEWS! Cristinel Rujan a demisionat din funcția de prefect

Cristinel Rujan, prefectul județului Gorj, a anunțat în direct la Radio Impact, în emisiunea ”Gorjul la Raport”, că demisionază din funcție ca urmare a...

Femeie de etnie romă diagnosticată cu COVID-19, decedată în spitalul din Târgu Cărbunești

O femeie de etnie romă din cartierul Obreja, din municipiul Târgu Jiu, diagnosticată cu COVID-19, a decedat, luni seara, în Spitalul de Urgență Târgu...

Vezi în ce partid s-a în scris Adrian Tudor!

Fostul viceprimar PSD Adrian Tudor nu renunță la politică. Alesul s-a înscris în Partidul Verde al cărui lider este actorul Florin Călinescu. Tudor va...

Spitalele din Gorj sunt pline cu pacienți cu COVID-19. În spitalul din Târgu Jiu nu mai este niciun pat liber

În cele două spitale din Gorj în care sunt tratați pacienți infectați cu noul coronavirus numărul celor care sunt internați a ajuns la cel...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini