14.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 29, 2022
AcasăEconomicPeste 1.000 de salariați de la CEO suferă de probleme cardio-vasculare

Peste 1.000 de salariați de la CEO suferă de probleme cardio-vasculare

Peste 1.000 de salariați din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), suferă de boli cardio-vasculare. Conducerea unității are în vedere pentru aceștia efectuarea de investigații suplimentare.

„De ani zile prin comitetele de securitate în muncă sunt evidențiate aceste persoane și nu sunt puține. Sunt peste 1.000 de persoane care sunt luate în evidență cu boli cardio-vasculare. Se pune în discuție ca la acești colegi să li se mai facă un pachet suplimentar de analize, pentru că mulți dintre ei nici nu merg să fie controlați să de un medic de specialitate și merg în ultima fază când vorbim de standuri. Pe lângă factorul de stres generat de vârstă, locul de muncă și atitudinea unor șefi intervine factorul legat de alimentație și mediul de viață“, Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine-Energie.

A suferit un accident vascular-cerebral la locul de muncă

Ieri, un angajat de la Secția Combustibil a SE Craiova II a suferit un accident vascular-cerebral la locul de muncă. Cristian Dobai are vârsta de 54 de ani și este angajat mașinist. Acesta a sosit la serviciu la ora 6.20 iar la ora 7.30, a spus că se simte rău. Bărbatul a fost  transportat la Spitalul nr. 3 din Craiova. În urma accidentului cerebral – vascular, angajatul a suferit o paralizie.

Șase salariați CEO au murit de la începutul anului și până în prezent fie acasă, fie la locul de muncă. Sindicatele încearcă să obțină o reducere a vârstei de pensionare pentru cei care lucrează în condiții deosebite de muncă.

CEO va câștiga mai mulți bani din contractele bilaterale

0
Sumele încasate începând de anul viitor de către Complexul Energetic Oltenia (CEO) din contractele bilaterale...

Birocrații din CEO își cumpără rechizite de 100.000 de lei

0
Serviciul Achiziții Produse pentru Activitatea Minieră a alocat suma de peste 100.000 de lei fără...

CEO a urcat pe locul al doilea în rândul producătorilor de energie electrică

0
Complexul Energetic Oltenia a urcat pe locul al doilea în clasmentul producătorilor de energie electrică...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!