Acasa / Headlines / Piața Prefecturii, platou de filmare. Circulația pe Calea Eroilor va fi blocată

Piața Prefecturii, platou de filmare. Circulația pe Calea Eroilor va fi blocată

Zona centrală a municipiul Târgu Jiu a fost transformată în platou de filmare. În această perioadă se filmează producția „Eroii de la Podul Jiului”, care va prezenta publicului cinefil pe pagină unică din istoria țării noastre: lupta locuitorilor orașului Târgu Jiu împotriva armatei germane.

Adrian Tudor, viceprimarul orașului, spune că până filmările vor fi încheiate pe data de 15 septembrie: „Până acum, filmările au fost realizate în patru zone: Muzeul Satului de la Curtișoara, unde s-au filmat multe cadre, Peștișani, Bălănești și Valea Sohodolului. În Târgu Jiu se vor filma scenele mari, în Piața Prefecturii, cu reconstituirea unei defilări, și cel mai important, bătălia de la Podul Jiului“.

Circulația pe Calea Eroilor va fi blocată

Adrian Tudor a mai afirmat că există posibilitatea ca într-o zi de filmare, circulația pe Calea Eroilor să fi blocată: „Am cerut să evităm disconfortul și este posibil ca într-una din zile pe Calea Eroilor să se oprească circulația, dar seara când nu va fi aglomerație“.

Un comentariu

  1. Auzi, să evităm disconfortul! Mă, da’ prețioși ne mai făcurăm, neamul nostru de olteni fuduli. Alții se fac luntre și punte pentru orice documentar, reportaj, știre, pentru orice picior de vizitator, suporta deranjul a mii și mii de turiști, numai să afle lumea de ei, să-i știe țara unde sunt pe hartă. Noi mândri și…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*