Acasa / Headlines / PNL la Guvernare, Romanescu acuză tot PSD. Weber: Domnul Romanescu acum s-a trezit!

PNL la Guvernare, Romanescu acuză tot PSD. Weber: Domnul Romanescu acum s-a trezit!

Una rece, alta caldă. După vizita efectuată la centru, la Ministerul Dezvoltării, primarul Municipiului Târgu Jiu susține că este posibil ca rețeaua Transloc să fie reabilitată pe baza unui proiect ce urmează să fie semnat. În schimb sunt probleme cu achiziția unor troleibuze, proiect semnat în urmă cu câteva luni, investiția dată ca sigură atunci de Marcel Romanescu.

După prima vizită la noul ministru al Dezvoltării, Marcel Romanescu se laudă cu promisiuni. „Voi fi chemat la ADR Sud- Vest Oltenia pentru a semnat un contract în vederea schimbării în totalitate a rețelei de transport public din Târgu Jiu, inclusiv dotarea cu noi trolee, un proiect de 24 milioane de euro”, susține primarul din Târgu Jiu.

Nu mai vin

Veștile nu sunt deloc bune în ceea ce privește un alt proiect aflat deja în desfășurare. Cele 20 de troleibuze promise la începutul anului nu au mai ajuns. Romanescu susține că de vină este fostul Guvern. „Nu este întâmplător că ziua în care trebuie să se delibereze câștigătorul este și ultima zi în care sunt valabile ofertele depuse. Participând la discuția cu ministrul am înțeles că vor merge pe repede înainte și vor putea să delibereze câștigătorul mai repede, nu neapărat în luna ianuarie. Dar, totuși, am temeri pentru că ofertele pot expira și asta ar însemna reluarea licitației”, a mai declarat Romanescu.

Primarul, marele absent?!

Avalanșa de critici este stopată de liderul PSD Gorj, Mihai Weber. Acesta susține că Romanescu se dă acum viteaz după ce a dormit în toți acești ani. „Ca și primar să faci anumite declarații în condițiile în care în acești ani tu ai fost absent, nu ai fost prezent la ministerele care putea să te sprijine în a dezvolta un proiect pentru comunitatea pe care o reprezinți, cred că aceste lucruri nu-ți fac cinste ca primar. Domnul Romanescu acum s-a trezit. Până acum nu a întrebat de proiectele, care nu au fost demarate pe vremea lui, dar, măcar din respect pentru târgujieni trebuie să se interese de acele proiecte. Au fost multe proiecte aprobare pe vremea PSD când domnul Romanescu nu știa nici măcar adresa Ministerului. Nu a făcut niciun drum la capitală nu a dat nici măcar un telefon, asistăm acum la o văicăreală continuă. Se laudă că o să deblocheze el situația. Chestiile acestea nu mai țin la oameni”, susține liderul PSD Mihai Weber.

2 comentarii

  1. Acest Romanescu este o catastrofa pentru Targ Jiu.Este incapabil sa faca lucruri bune pentru oras, si cauta tot timpul vinovati in alta parte.Cred ca omul este dus si cu capul.mare pacat,desi provine dintr-o familie onorabila,, se vede treaba ca politica aceasta de hastagist imprastiat la minte,l-a scos din randul oamenilor decenti si cu bun simt.

  2. ESTE O CATASTOFA ACEST PRIMAR LIBERAL!NU FACE NIMIC PENTRU ORAS, TOACA BANII PE CONCERTE.
    JOSSSSSSSSSS ROMANESCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*