Polițistul răpus de COVID-19, înmormântat cu onoruri militare și torțe-VIDEO

0
536

Cristian Zanfira, ofiţerul de poliție care a murit la vârsta de 37 de ani în urma infectării cu SARS-COV-2, a fost înmormântat luni, 9 noiembrie. Acesta era suporter al echipei Universitatea Craiova. În semn de omagiu, la înmormântarea poliţistului au fost prezenţi mai mulţi suporteri care au aprins torţe în momentul în care sicriul era adus către locul de veci

De asemenea, pe pagina de Facebook a clubului Universitatea Craiova a fost postat un mesaj: „Vești triste: astăzi ne-a părăsit Cristi Zanfira (Zane), unul dintre suporterii noștri fanatici și abonat an de an al Universității Craiova. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Colegii polițiști l-au condus pe ultimul drum și au tras focuri de armă în memoria sa.

„Zane“, aşa cum era cunoscut de către prieteni, a murit în Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, unde sunt trataţi bolnavii de COVID-19. Acesta nu a mai putut fi salvat. Poliţistul suferea şi de obezitate de gradul II.

Polițistul avea doi copii de numai câţiva anişori.

Sindicatul Europol cere testarea polițiștilor din stradă

Sindicatul Europol solicită testarea poliţiştilor care acţionează în stradă: „MAI evită să prezinte public motivul pentru care refuză testarea celor aflaţi în prima linie, în condiţiile în care numărul celor infectaţi a depăşit 5000 de cazuri din totalul de aproximativ 70.000 de cadre care sunt in stradă.

Mai mult decât atât, pe lângă gradul mare de expunere, poliţiştii nici nu au fost luaţi în seamă pentru acordarea «stimulentului de risc» alături de celelalte categorii nominalizate până în prezent, personalul din sănătate, din asistenţă socială sau cadrele didactice.

Domnule ministru Vela, câţi poliţişti trebuie să mai ucidă acest virus să luaţi decizia testării?

Câte familii vor mai trebui să-şi plângă morţii pentru ca MAI să conştientizeze importanţa testării poliţiştilor?“, se arată în mesajul sindicatului.

Video aici: https://fb.watch/1GdMXEnr00/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here