Prima mărturisire făcută de către solista Marcela Fota după pierderea soțului

0
1035

Cântăreața de muzică populară Marcela Fota, originară din județul Gorj, care în urmă cu puțin timp și-a pierdut soțul în urma unui infarct subit, a vorbit pentru prima dată despre acest moment tragic din viața sa și despre cum suportă viața față de cel care i-a fost alături în ultimii 14 ani.

Soțul cântăreței a murit la doar 47 de ani, la doar o zi după Crăciun, la un centru de copiat acte din Craiova. Artista a rămas în grijă cu un copil în vârstăde 11 ani și jumătate.

„Iau lucrurile așa cum sunt și încerc sa văd o luminiță în ceea ce se întâmplă. Nu sunt pregătită să apar încă, pentru că pe mine lumea mă știe veselă și plină de viață. Pentru noi începea o săptămână normală, era luni dimineața și aveam de rezolvat niște treburi. Plecaserăm să declarăm ceva la Taxe și Impozite. Am plecat amândoi și m-am întors singură. El era un bărbat pe care l-ar fi dorit orice femeie. El pusese câteva kilograme, se îmbrăca și îmi amintesc că i-am zis: «ce bărbat sexos am!» Am plecat de acasă cu mașini diferite. Am parcat mașina la patru mașini de mașina lui. El a oprit să facă niște copii la xerox. Eu nu l-am văzut la coadă și l-am sunat. Mi-au răspuns cei de la xerox: «coborâți că a picat din picioare!» În încăpere a fost un cadru medical care i-a făcut resuscitare din primul moment. O oră jumătate au resuscitat la el. De fapt, infarctul s-a întâmplat când el era în picioare”, a povestit solista la emisiunea „Acces Direct de Weekend”.

Tatăl lui Minel a murit tot în urma unui infarct

Minel, soțul solistei Marcelei Fota, a avut în familie persoane care s-au confruntat cu probleme cardiace. Tatăl său a murit la vârsta de 44 de ani, tot în urma unui infarct.

„După soțul meu au rămas trei copiii, mai avea doi copii. I-au pus în Germania, la un moment dat, un holter. Pe 8 decembrie, el a fost la cardiolog și i-au găsit tensiunea 14 cu 8. Au zis să nu ia totuși tratament”, a mărturisit solista.

Fiul de 11 ani a refuzat să meargă la înmormântare

Băiatul lor, David, în vârstă de 11 ani și jumătate, a refuzat să meargă la înmormântarea tatălui său. Nu i-a putut spune direct că tatăl său nu mai este, ci i-a transmis că este spital, dar copilul a simțit. „M-a întrebat de ce plâng. Nu am putut să-i spun. Dar copilul a simțit. A văzut că mă îmbrăcasem în negru. A doua zi i-am spus adevărul. Marți, când l-am luat de la morgă și l-am dus la o biserică, am descoperit că soțul meu susținuse financiar construcția acelei biserici. Atunci i-am zis copilului că Doamne, Doamne i-a luat sufletul lui tati și l-a dus la cer. Am început amândoi să plângem. Atunci i-am zis că mi-aș dori să meargă să vadă trupul lui tati pentru ultima oară, că sufletul lui e în cer. El mi-a spus atunci: «vreau să rămân acasă». Lumea m-a judecat apoi, a zis că trebuia să-l forțez să meargă la înmormântare. Nu am putut”, a mai dezvăluit solista la emisiunea Mirelei Vaida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here