Acasa / Headlines / Programări anulate la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu

Programări anulate la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu

Program scurt la Policlinica din Târgu Jiu. Conducerea spitalului anunță că începând de astăzi în Ambulatoriu se va lucra pe o singură tură. Măsura vine să preîntâmpine eventualele răspândiri de virus în unitatea spitalicească.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu ia măsuri drastice. Policlinica Spitalului va funcționa pe o singură tură. Mai multe programări au fost amânate, urmând ca pacienții să fie chemați la o dată ulterioară.

Reprogramări

„Am decis ca de astăzi în Ambulatoriu să funcționeze doar tura I. Este vorba despre un program de lucru cuprins în intervalul 08.00-15.00. Toți pacienții care figurau în tura a doua vor fi reprogramați și vor fi anunțați pentru a reveni la o dată ulterioară. Cozile formate, la finele săptămânii trecute, la Ambulatoriu s-au datorat faptului că fiecare persoană care a intrat în unitate a trebui să completeze un chestionat prin care să declare dacă au intrat sau nu în contact cu persoane venite din străinătate și, probabil că a durat ceva completarea acelor acte”, a declarat conducerea unității spitalicești, Dumitru Vienescu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*