Acasa / Actualitate / Prunariu ținut la ușă! Romanescu vrea dialog doar cu Ministrul Tineretului şi Sportului

Prunariu ținut la ușă! Romanescu vrea dialog doar cu Ministrul Tineretului şi Sportului

Ministerul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, este așteptat astăzi la Târgu Jiu pentru a îndeplini rolul de mediator între Primăria Municipiului Târgu Jiu și Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu. De la discuții va lipsi ,însă, protestatarul care a convocat întâlnire, Romanescu refuzând categoric să-l primească pe Prunariu în biroul său.

Primarul Municipiului Târgu Jiu îl așteaptă pe ministru cu o serie de mesaje primite pe WhatsApp chiar de la Mihai Prunariu. Romanescu susține că textele nu sunt demne de un director afirmând că le-a interpretat ca fiind amenințări la adresa lui. Prunariu susține însă contrariul. „Mesajele despre care face referire sunt private, nu vreau să le comentez. Dacă vrea să le facă publice, nu are decât! Mesajele nu conțin nici amenințări, nici jigniri. Dacă sunt amenințări îl invit să-mi facă plângere penală. Mi se pare normal să discutăm pentru că eu reprezint o instituție, Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, și fiindcă eu am fixat întâlnirea. Vreau să rezolvăm problema dincolo de polemici și orgolii. Pentru asta vine domnul ministru la Târgu Jiu. (….) Eu vreau să particip la discuții dar dacă Romanescu nu mă primește nu pot să intru cu forța. Știu exact care sunt probleme, dacă nu particip, nu-i nimic, ne va reprezenta domnul ministru”, a declarat Mihai Prunariu.

Fără spectatori

Edilul rămâne ferm pe poziții și îi transmite lui Prunariu că nu are ce discuta cu el. Romanescu îl așteaptă la dialog doar pe ministrul Tineretului și Sportului. „Și-a anunțat vizita domnul ministru nu domnul Prunariu. Dacă vine un reprezentant de rang mai înalt ca domnul Prunariu, aleg să discut cu el. Eu sunt primar și voi alege să vorbesc cu ministrul tineretului. În acel protocol se vorbea că se plătesc utilitățile până la asigurarea unei surse independente. Din punctul de vedere al juriștilor asta înseamnă că odată contorizate utilitățile îți plătești factura”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Romanescule,a ajuns si primaria mosia ta?Cat, de barfa targului ai mai ajuns amice!Chiar nu realizezi cat de caraghios esti?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*