Acasa / Headlines / Pugilistul gorjean Alex Gabroveanu, la o nouă victorie prin K.O.

Pugilistul gorjean Alex Gabroveanu, la o nouă victorie prin K.O.

Pugilistul gorjean Alex Gabroveanu a câștigat o nouă luptă prin K.O, într-o gală care s-a desfășurat sâmbătă seara în Germania. Acesta l-a învins pe Luka Stajic în runda a doua, iar Alex a ajuns la un palmare de 13-0, cu 12 knock-outuri! Meciul s-a disputat în MHPArena din Ludwigsburg.

„Meciul de seara trecută, 23 martie Ludwigsburg MHPArena, am învins prin K.O a doua repriza . Reprezint Romania cu drag si succes peste hotare ,va multumesc pentru susținerea, iubirea și devotamentul vostru“, a postat Alex pe pagina sa de Facebook.

Vrea să lupte în SUA

Alex Gabroveanu a foat încurajat de un număr mare de români, care au fost prezenți în sală. Aceștia l-au purtat spre victorie pe boxerul nostru. Alex a intrat pe ring pe acordurile cunoscutei melodii „Doamne, octotește-i pe români“.

Alex Gabroveanu a primit nenumărate mesaje de felicitare: „Felicitări, bro! Am zis eu ca ți se potriveste perfect «Mr. K. O.»!“, i-a transmis Mihai Mircea Amzulescu. Alex își dorește ca în toamna acestui anh să ajungă să lupte în Statele Unite ale Americii.

Un comentariu

  1. vere ce sportiv mai e si asta cu tite ca muierile. la chemat nicu banculea sa io dea si nu vine de frica. e de canci

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*