Pugilistul gorjean Alex Gabroveanu, la o nouă victorie prin K.O.

1
44

Pugilistul gorjean Alex Gabroveanu a câștigat o nouă luptă prin K.O, într-o gală care s-a desfășurat sâmbătă seara în Germania. Acesta l-a învins pe Luka Stajic în runda a doua, iar Alex a ajuns la un palmare de 13-0, cu 12 knock-outuri! Meciul s-a disputat în MHPArena din Ludwigsburg.

„Meciul de seara trecută, 23 martie Ludwigsburg MHPArena, am învins prin K.O a doua repriza . Reprezint Romania cu drag si succes peste hotare ,va multumesc pentru susținerea, iubirea și devotamentul vostru“, a postat Alex pe pagina sa de Facebook.

Vrea să lupte în SUA

Alex Gabroveanu a foat încurajat de un număr mare de români, care au fost prezenți în sală. Aceștia l-au purtat spre victorie pe boxerul nostru. Alex a intrat pe ring pe acordurile cunoscutei melodii „Doamne, octotește-i pe români“.

Alex Gabroveanu a primit nenumărate mesaje de felicitare: „Felicitări, bro! Am zis eu ca ți se potriveste perfect «Mr. K. O.»!“, i-a transmis Mihai Mircea Amzulescu. Alex își dorește ca în toamna acestui anh să ajungă să lupte în Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here