Reacția vedetelor față de agresarea și umilirea fetei de 13 ani. „Am început să plâng“

0
607

Mai multe vedete din muzică au reacționat în urma scenei cu fata de 13 ani, din Târgu Jiu, care este bătută și umilită de alte patru fete. Delia s-a arătat șocată de cele întâmplate: „Nu am cuvinte… efectiv! E șocant !!! Niște fetițe capabile de atâta violență !!! Asta e #beyondeducation !😱😱😱 #stoptheviolence #stopbullying‼“.

Și Alexandra Stan a transmis dezaprobarea față de un asemenea comportament: „Nu înțeleg de unde atâta răutate în niște copii! (…) Ei sunt viitorul țării și nu putem să acceptăm astfel de comportamente. Și eu am fost bullyied în școala generală, dar nici chiar așa. De unde atâta agresivitate? De unde atâta ură? Sunteți șmechere că o bateți? Sunteți niște ratați, fraieri, idioți! Că altfel nu pot să vă numesc. Am încercat să nu rezonez cu victima, dar este foarte greu să nu o fac! M-am cutremurat când am văzut și am început să plâng“.

„Va fi nevoie de ani de terapie“

Creatoarea de modă Iulia Albu a avut și ea o reacție față de cele întâmplate: „V-ați umplut story-urile de invective și cuvinte urâte ascunse în spatele unei revolte împotriva sistemului. Înjurați agresorii devenind bullies la rândul vostru. V-ați trezit influenceri peste noapte fără nicio baza reală. Sunteți la fel de răi ca ceea ce vedeți aici. Acești copii au probabil acasă o mamă abuzată și prea slabă pentru a-l părăsi pe cel ce o abuzează. A îi pedepsi pe acești copii este imperativ însă NU SUFICIENT. Va fi nevoie de ani de terapie pentru toate părțile implicate. Adolescente instigate de ceea ce par a fi 2 băieți mult mai mari care filmează și le îndeamnă sa “dea Mai tare”. Fetița lovită este victima vizibilă. Toate celelalte fete victime viitoare care probabil și-au văzut mama scuipată și lovită de tatal lor. Don’t be a bully! Și Dacă aveți Ceva de spus postați in feed, nu vă veți pierde contractele, fiți făra grijă. @campaniastopbullyro care a publicat aceste filmulețe instiga la ură și violență. Justificată sau nu, este irelevant. Alți bullies deghizați în oi blânde“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here