Acasa / Headlines / Romanescu despre fondurile alocate de Guvernul Dăncilă: Surprinzător! Chiar îi felicit!

Romanescu despre fondurile alocate de Guvernul Dăncilă: Surprinzător! Chiar îi felicit!

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu uimit de decizia Guvernului de a finanța proiectele Primăriei. Alesul susține că nu se aștepta ca Dăncilă să-i mai acorde sprijin și pentru alte investiții, după ce pe domeniul sportiv, atât Sala Sporturilor cât și Stadionul, au fost finalizate.

Municipalității târgujiene nu-i vine să creadă că proiectul de amenajare a unei zone de agrement în Cartierul Narciselor va putea fi realizat. Romanescu susține că vestea nu face altceva decât să-l bucure în condițiile în care în urmă cu două zile declara că singurul sprijin financiar poate veni din partea unui Guvern PNL. „La momentul acesta nu știu exact pe ce sursă au venit banii. E foarte bine dacă banii au venit din partea Guvernului. Surprinzător! Dacă banii au venit de la Guvern chiar îi felicit că în ultimele zile de viață au făcut gest onorabil pentru Municipiul Târgu Jiu. Sunt sigur că gestul a fost făcut pentru târgujieni nu pentru partidul pe care îl reprezintă”, a declarat Marcel Romanescu.

12 proiecte finanțate în Târgu Jiu, de PSD

Viceprimarul Adrian Tudor nu înțelege de unde starea de mirare a primarului. Alesul PSD susține că în total Municipiul Târgu Jiu a primit de la Guvernul PSD finanțare pentru 12 proiecte. „Domnul primar ar trebui să se întrebe de ce proiecte mari, 12 la număr, finanțate de Guvernul României nu sunt demarate?! O să dau doar trei exemple Liceul Tudor Vladimirescu, Spiru Haret și Calea Eroilor -investiția vitală pentru viitorul orașului, de 2 ani de zile se chinuie să facă o licitație. Preferă să ne uimească încontinuare cu proiectele „luminițe colorate” la fântânile arteziere de un milion de euro. Păi în ce oraș, un primar sănătos poate să propună să facă luminițe colorate pentru o fântână cu un preț echivalentul unui apartament cu două camere, repsectiv 55 mii de euro? Nu este în stare să facă niște proiecte pentru care noi, PSD, am obținut finanțare la Târgu Jiu! Cât bun simț poți să ai, tu, primar liberal, după ce Guvernul ți-a mărit salariu, iei 120 milioane lei vechi în mână, să-ți mai pui și spor de 35% că nu știu ce fonduri ai accesat tu, urlând, totodată, că nu ai bani la buget, că Guvernul nu-ți dă bani la investiții, păi pentru care investiții să-ți mai dea? Spui că nu ai bani de salarii, de vocuhere, te lupți cu angajații primăriei pentru 7, 11 lei. Penibil!”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Un comentariu

  1. Romanescule, ai sa regreti guvernarea PSD.Acum vin liberalii tai la putere si o sa-ti dea doar praful de pe toba.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*