Romanescu îi propune un pact lui Condescu. Pe stadion dar fără contract de comodat!

0
496

Primarul Marcel Romanescu vrea să facă pace cu responsabilii Clubului Pandurii Târgu Jiu. Edilul susține că este dispus să le închirieze stadionul cu aceleași facilități ca până acum, dar cu condiția ca oficialii să renunța la contractul de comodat.

Deși există un proces în instanță, autoritățile din Târgu Jiu încearcă medierea conflicului pe care îl au cu Clubul Pandurii Târgu Jiu. „Încercăm să facem o conciliere pe această situație. Suntem în instanță dar am avut o discuție și încerc să găsim cea mai bună soluție pentru toată lumea. Clubul Pandurii să înțeleagă că proprietatea pe acest stadion nu se discută dar că accept, fără niciun fel de rezervă, posibilitatea de a oferi pe o sumă modică pe perioada în care Clubul consideră că ar mai trebuie prelungit contractul de comodat. Nu mai vreau să stau la mâna nimănui dar sunt dispus să le permit să folosească stadionul în aceleași condiții dar fără contract de comodat”, susține Marcel Romanescu.

Pretenții exagerate

Edilul explică motivul pentru care nu mai vrea prelungirea contractului de comodat. Marin Condescu solicită încă 4 ani de colaborare, cât arena a fost în reabilitare. „Mi-am dat seama cât de e greu e să gestionez un eveniment în condițiile în care depinși de cineva. Vreau să le ofer un drept dar dreptul de proprietatea va rămâne permanent al municipalității, dar, aici nu suntem la piață. Ca taxă voi impune o taxă modică, un leu, pentru a folosi această arenă ținând cont că Consiliul Local este asociat. Aș merge pe această variantă dacă Clubul renunță la pretențiile exagerate. Stadionul este domeniul public și nu poate fi dat de nicio instanță din România unui club privat”, a mai declarat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here