Roxana Vancea este îngrozită de noul coronavirus. S-a autoizolat

0
260

Roxana Vancea este îngrozită de noul coronavirus (SARS-CoV-2). Frumoasa vedetă a împărtăşit tuturor cum se protejează în această perioadă de virusul ucigaş din China şi a făcut câteva dezvăluiri despre căsătoria cu antrenorul de fitness Dragoş Paiu.

Roxana Vancea este una dintre vedetele de la noi care dau un exemplu tuturor: s-a izolat în casă împreună cu soţul său şi fiul vitreg. În multe dintre postările făcute în ultima perioadă, ea a mărturisit că nu iese din casă decât dacă apare ceva urgent. Mai mult, de curând şi-a provocat prietenii virtuali să-i lanseze întrebări despre orice subiect.

Un internaut şi-a dorit să ştie dacă este sau nu îngrozită de virusul mortal din China, iar fosta asistentă de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” i-a răspuns: “Da. Mă sperie mai mult că mă gândesc la copil şi la părinţii mei, nu la mine”. Întrebată dacă şi-a făcut provizii, ea a spus doar: “2 borcane cu Nutella”.

Roxana Vancea a dezvăluit care sunt calităţile soţului ei, Dragoş Paiu, şi a recunoscut că ea este cea care găteşte în casă. Vedeta a subliniat că, uneori, primeşte ajutor şi din partea fiului ei vitreg, Milan, cu care are o relaţie specială, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

“Felicitări pentru iubirea ta față de Milan! Are moacă de reclamă, e delicios efectiv!”,“Te apreciez pentru rolul pe care ți-l asumi în viața lui Milan”, “Te ador pur și simplu, ești o mămică superbă și grijulie! Se vede că faci totul din dragoste!” sunt trei dintre mesajele primite de la fani de Roxana Vancea. “Putea să-l aducă barza și tot leșinată eram după el” este una dintre reacțiile avute de frumoasa vedetă.

Roxana Vancea a mărturisit ce a atras-o cel mai mult la soţul ei, respectiv: “E haios, frumos, deştept, foarte educat, are simţul umorului, e cu capul pe umeri şi arată impecabil. Mai mult, ea a dezvăluit că visează şi crede că va rămâne până la sfârşitul vieţii alături de Dragoş Paiu.

Întrebată cum rezistă în faţa tuturor provocărilor… ca femeie, antrenoare de fitness, soţie şi mamă vitregă, Roxana  a declarat: Provocările «e» viaţa mea. Nu ştiu. Am învăţat că, dacă vrei să iasă un lucru foarte bine, trebuie să îl faci prioritar. Şi să te focusezi pe el… Eu am ales să mă focusez pe familia mea, pe educaţia şi creşterea armonioasă a lui Milan şi pe căsnicia mea”.

Băieţelul vitreg al Roxanei Vancea are doi ani şi cinci luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here