Salariată a fabricii de cablaje de la Bumbești Jiu, infectată cu noul coronavirus

0
513

Una dintre angajatele fabricii de cablaje auto Leoni din Parcul Industrial Bumbești Jiu a fost diagnosticată cu COVID-19. Femeia locuiește în Novaci și făcea naveta cu un microbuz pus la dispoziție de către unitate.
Zece persoane care au intrat în contact cu aceasta au intrat în izolare. „Printre angajații firmei Leoni a fost depistată o persoană pozitivă cu SARS-CoV-2. Lucrurile nu sunt chiar așa de grave. Persoana este internată, iar ceilalți angajați care au intrat în contact cu dumneaei se află în autoizolare la domiciliu timp de 14 zile. Este vorba de zece persoane, colegi și persoane care au călătorit cu mijlocul de transport“, a spus Eftemie Popescu, directorul Parcului Industrial Bumbești Jiu.

„Se respectă toate condițiile de protecție“

Eftemie Popescu susține că la fabrica de cablaje autor sunt asigurate toate echipamentele de protecție necesare: „S-au efectuat verificări și s-a constatat că se respectă toate condițiile de protecție, se asigură toate echipamentele de protecție. La nivel general, societatea nu se află în pericol major de infectare sau de izbucnire a unui focar“.
Un focar de infectare cu SARS-CoV-2 a existat la o fabrică de confecții din Motru, care a fost închisă mai mult timp, după ce mai mulți lucrători s-au infectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here