Șefa învățământului din Gorj în campanie electorală la Bumbești Pițic

2
1021

Dana Constantinescu, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, s-a aflat luni, 14 iunie,  în localitatea Bumbești Pițic. În aceeași zi, liberalii de frunte, printre care s-a aflat senatorul Ion Iordache sau Gheorghe Orzan, au fost și ei, întâmplător sau nu, în campanie electorală în localitatea unde pe data de 27 iunie vor avea loc alegeri pentru funcția de primar.

Dana Constantinescu a vizitat o școală, unde s-a fotografiat alături de candidatul PNL la funcția de primar, Irina Cojocaru. Mai mult decât atât, șefa învățământului din Gorj a postat pe Facebook și un mesaj cu un mesaj clar electoral: „Dacă vrei să se facă ceva, roagă un bărbat; Dacă vrei ceva bine făcut, cere-i unei femei”- Margaret Thatcher

Irina Cojocaru va contribui concret la modernizarea școlii. Avem nevoie de implicare și seriozitate!“. O postare pe Facebook a fost transmisă și pe pagina de Facebook a Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Ca de obicei, în spiritul balcanic, activitățile de partid sunt amestecate cu cele pentru care persoanele ajunse să ocupe funcții de conducere cu susținere politică primesc un salariu și sunt în timpul programului.

2 COMENTARII

  1. Această cucoană va conduce învățământul nostru spre gunoi. Poate spune cineva ce competențe are pentru a ocupa această funcție? O universitate Spiru Haret și in rest?:))))))))
    Este important cum a titularizat-o Nichifor și de regretat ca a ajuns intr-o așa funcție fără cunoștințe minime atât profesionale cât și de lider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here