-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăActualitateSoceram a început construcția fabricii de BCA la Târgu Cărbunești

Soceram a început construcția fabricii de BCA la Târgu Cărbunești

Firma Soceram a început construcția celei mai mari fabrici de BCA din Romania. Aceasta va funcționa în localitatea Târgu Cărbunești – Gorj, unde va genera locuri de muncă pentru localnici.

Viitoarea fabrică va avea o capacitate de producție de până la 1.500 de metri cubi pe zi și este cea de-a treia unitate de producție de BCA a societății. Astăzi, la Tg Cărbunești, în prezența autorităților locale și județene, s-a pus piatra de temelie a viitoarei investiții. Președintele Consiliului Județean Gorj speră ca exemplul să fie urmat și de alți antreprenori:

“Suntem, astăzi, martorii unui moment important, nu numai pentru orașul Târgu Cărbunești, ci pentru întreg județul Gorj: începerea proiectului de construire a unei fabrici de producere BCA de către Compania Soceram. Sper ca exemplul Companiei Soceram să fie urmat și de alți antreprenori, care trebuie să știe că se pot îndrepta cu încredere către județul nostru, pentru a-și dezvolta afacerile. Aici vor găsi, în autoritățile locale, un partener de discuții și de acțiune, care îi va sprijini în demersul lor.
Companiei Soceram, care își începe, astăzi, parteneriatul cu noi, îi urez mult succes în întreaga activitate!”, a transmis președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Investiția trebuie finalizată în doi ani, urmând, apoi, să înceapă producția.

 

Vrea să atragă 10 milioane de euro pentru parcurile industriale

0
Conducerea Parcului Industrial din Bumbești Jiu face demersuri pentru atragerea de fonduri în valoare de...

Un nou proiect pe bani europeni, pentru Consiliului Județean Gorj

0
Un nou proiect de reabilitare energetică (după cel de la Spitalul Județean de Urgență...

Continuă atragerea fondurilor pentru dezvoltarea localităților din Gorj

0
Dezvoltarea Gorjului continuă cu alte două localități. Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean și primarul comunei...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!