Starea victimelor din ambulanța căzută de pe pod este gravă. Pacienta cu COVID-19 a murit

0
1278

Pacienta care se afla în ambulanţa implicată, miercuri seară, într-un accident rutier a murit. Femeia fusese preluată de autospecială tocmai de la Orșova, după ce a fost confirmată pozitivă la testul pentru noul coronavirus.

Pacienta a suferit un traumatism toracic, iar decesul a fost produs de un stop cardio respirator. De asemenea, ambulanţierul prezenta o traumă toracică şi de bazin şi medicii au luat decizia să-l transfere la Craiova. Asistentul medical avea o fractură deschisă la picior, iar medicul avea fracturat un antebraţ.

Șoferul vinovat este din Drobeta Turnu Severin

Ambulanţa a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe un pod. Conform poliţiştilor, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Corneşti, a efectuat manevra de viraj la stânga chiar în moment în care maşina era depăşită de o ambulanţă condusă de un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care a intrat în coliziune cu autoturismul. Autospeciala a fost proiectată în afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 62 de ani, a unui bărbat, de 51 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin şi a două femei, de 52 şi 67 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin şi comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, care se aflau în autospecială.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here