Acasa / Actualitate / START – Eroii de la Podul Jiului

START – Eroii de la Podul Jiului

Au început filmările la pelicula „Eroii de la Podul Jiului”. Primele scene se vor turna astăzi, la Curtișoara acolo unde actorii, majoritatea oameni de rând, sunt așteptați să pună în scenă primele secvențe ale filmului turnat exclusiv la Târgu Jiu.
Primul „START” s-a dat astăzi. Pelicula Eroii de la Podul Jiului a început să se joace la Târgu Jiu .„Se împlinesc fix 103 ani de când România a intrat în Marele Război. Pentru trei-patru zile filmările vor avea loc la Curtișoara. Apoi, echipele se vor muta în Piața Prefecturii pentru ca ultimele secvențe să fie filmate la Podul din Parcul Central. Timp de o lună de zile vom avea oaspeți în Târgu Jiu”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Actorii, târgujieni

Castingul pentru acest film a avut loc în urmă cu mai multe luni. Este încă nevoie de figurație, doar o parte din roluri fiind epuizate. Cei mai mulți dintre cei care vor juca în peliculă sunt cetățeni. „O echipă impresionată de profesioniști veniți din țară și din afara ei. Actori, majoritatea cetățeni, târgujieni care demonstrează că le pasă de istoria acestui oraș”, a mai declarat viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*