Ștefan Nikolic revine “acasă”

0
151

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu se întărește. De câteva zile, Stefan Nikolic s-a pregătit alături de CSM Târgu Jiu, iar astăzi a ajuns la un acord cu oficialii clubului. Nikolici a semnat pană la finele anului cu drept de prelungire. Nikolic se întoarce astfel la Târgu Jiu, unde a mai evoluat pentru Energia.

Fostul conducător de joc al Energiei în perioada în care tatăl sau, Slobodan Nikolic, a condus echipa gorjeană, este originar din Serbia și are 33 de ani, are 1.91 metri și evoluează pe poziția 1.În stagiunea precedentă, întreruptă din cauza pandemiei de COVID-19, Nikolic a jucat pentru CSM Mediaș. Conducătorul de joc a strâns 19 meciuri în LNBM pentru echipa din Ardeal, echipă la care a avut medii statistice de 10.6 puncte, 4.6 pase decisive și 2.1 recuperări pentru 10,6 la eficiență.

“Este un transfer de ultimă oră, care ne ajută foarte mult din punct de vedere sportiv și al imaginii acestui club. Stefan Nikolic este un jucător pe care orașul Târgu Jiu îl cunoaște foarte bine din perioada petrecută la Energia. Este un jucător cu foarte mare experiență, care sigur o să ne ajute foarte mult. A fost un transfer de ultimă oră. Au fost mai multe evenimente care au dus la acest transfer și nu pot decât să mă bucur că a revenit la Târgu Jiu. Sper ca împreună cu ceilalți jucători să facem o treabă foarte bună anul acesta la baschet”, a transmis managerul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț

Nikolic are în palmares un titlu de campion al României, câștigat la finalul sezonului 2017/2018, alături de CSM Oradea. Nikolic a mai jucat în Macedonia, Germania, Grecia, Bulgaria și Franța. Palmaresul său cuprinde un campionat și o cupă în Bulgaria, un campionat în Românie, respectiv un trofeu în liga a 2-a din Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here