Târgujian celebru, depistat cu SARS-CoV-2. Mai multe vedete au intrat în contact cu acesta

0
657

Târgujianul Cătălin Măruță, prezentatorul emisiunii „La Măruţă” de la Pro TV, s-a infectat cu SARS-CoV-2. Acesta a mărturisit pe pagina sa de Instagram că este bolnav de COVID-19: „Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanţă, mai ales că săptămâna viitoare este şi vacanţa copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanţă împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.”

Va face emisiunea de acasă

Cătălin Măruță va realiza emisiunea de acasă: „Să ştiţi că o să fim şi la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruţă continuă aşa că eu şi echipa mea cu siguranţă vom găsi cele mai inedite momente şi cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simţim bine. Vă mulţumim pentru mesaje, pentru gânduri şi aveţi grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai ţin la curent.”

În ultimele ediţii, emisiunea lui Cătălin Măruţă a primit mai mulţi invitaţi din lumea showbiz-ului românesc, precum Daniela Gyorfi sau Iulia Albu. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică vor decide dacă va fi necesară izolarea persoanelor cu care a intrat în contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here