14 C
Târgu Jiu
joi, mai 28, 2020
Acasă Headlines Uite ce mașini luxoase conduc Petrică Mâțu Stoian și Constantin Enceanu

Uite ce mașini luxoase conduc Petrică Mâțu Stoian și Constantin Enceanu

Pe lângă muzica populară, pasiune care le-a devenit și meserie, Constantin Enceanu și Mâțu Stoian, doi dintre cei îndrăgiți cântăreți de muzică populară mai au ca pasiune și condusul. Așa se face că prin mâna lor au trecut cele mai tari mașini, iar pentru multe dintre ele au scos din buzunar sume fabuloase.

Constantin Enceanu are două mașini la care ține foarte mult. Una dintre ele este un Mercedes E-Class, care costă nu mai puțin de 60.000 de euro.

La început, a avut șofer care îl ducea peste tot, însă cum și-a dat seama că dădea prea mulți bani pe acest obicei, s-a decis că mai face economie și conduce chiar el spre evenimente.

Bolid de 100.000 Euro

În schimb, Petrică Mâțu Stoian, unul dintre cei mai apreciați artisți din România, conduce un Mercedes GLE, fiind ultimul model pe care cântărețul l-a achiziționat și pentru care ar fi plătit nu mai puțin de 100 000 de euro. „Este necesară mașina pentru un artist așa ca mine, iertați-mi lipsa de modestie, dar eu îmi petrec majoritatea timpului în mașină”, a dezvăluit Petrică Mâțu Stoian, potrivit cancan.ro.

Se pare că lui Petrică Mâțu Stoian îi place mult marca Mercedes, dat fiind faptul că este la a patra mașină nemțească. A așteptat trei luni pentru ca bolidul să-i fie livrat, dar a avut noroc, deoarece finul său este dealer de mașini și i-a facilitat achiziția într-un timp mai scurt. „Când iese din garanție o schimb!”, a declarat artistul, potrivit sursei menționate.

În plan artistic, Petrică Mâțu Stoian este tare ocupat, fiind extrem de solicitat la evenimente. Cei care vor să se bucure de prezența lui trebuie să scoată din buzunar 1500 de euro pe o oră de cântare, iar dacă vine cu acompaniamentul taxa este de 2000 de euro.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Stimulent de risc social pentru angajații DGASPC Gorj

Angajații Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Gorj vor beneficia de stimulent de risc social. Este vorba despre cei peste 550 de...

A fugit din spital. Era internat la psihiatrie

Un cadru medical din Secția Psihiatrie din Tg-Jiu a dat alarma aseara după ce a sesizat dispariția unui bărbat de 41 ani. Polițiștii au...

Managerul SJU Târgu Jiu s-a vindecat. Vienescu: ”au fost momente grele în perioada de internare”

Managerul Spitalului Județean de Urgențe din Târgu Jiu a fost externat. Dumitru Vienescu a ajuns deja acasă după ce a beneficiat de tratament antiCOVID...

Bombă pe piața imobiliară din Gorj: sediul BCR a fost cumpărat de un cunoscut om de afaceri gorjean

Unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din județul Gorj a dat lovitura pe piața imobiliară. Ilie Ilinca a achiziționat recent sediul BCR...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini