Un fost fotbalist de la Pandurii se luptă cu cancerul

0
661

Florin Hidișan (39 de ani), fost fotbalist la UTA, U Cluj, FC Brașov sau Pandurii, are o formă gravă de cancer. Acesta a adunat peste 200 de meciuri în Liga 1 și Liga 2. Florin s-a retras din activitate în urmă cu trei ani, ultima echipă la care a evoluat fiind cea din orașul său natal, Ocna Mureș.

„Am tot avut episoade de reflux gastroesofagian, îmi venea mâncarea înapoi, pe românește. Am făcut tratament, totul era OK. Dar după o vreme, simptomele s-au înrăutățit, am început să pierd în greutate și a apărut îngrijorarea. Anul ăsta, după Paști, m-am dus iar la control. Și atunci a venit vestea …. (..) „Doamna doctor plângea, n-avea putere să-mi spună diagnosticul. Până la urmă, s-a adunat și mi-a zis că am o tumoră malignă în stomac și situația e destul de gravă. Apoi, 10 medici se uitau toți la mine și mă priveau trist. Știau gravitatea diagnosticului. Am încercat să-i liniștesc și le-am zis: «Eu voi fi bine! Mă voi face bine!». Nu le venea să creadă, toți erau cu lacrimi în ochi și cu capetele plecate. Un medic cunoaște gravitatea bolii. Dar mai presus de medicină, eu, ca om, simt că voi fi bine. Și voi fi bine!”, a spus Florin Hidișan pentru Gazeta Sporturilor.

De aproape patru luni, Florin Hidișan face chimioterapie la Cluj și a reușit să mai ia în greutate câteva kilograme. Publicația de sport chiar a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea fotbalistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here