24.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 17, 2022
AcasăHeadlinesVedetele au venit acasă, la Târgu Jiu, de sărbători

Vedetele au venit acasă, la Târgu Jiu, de sărbători

De sărbători toate drumurile duc acasă. Mai multe vedete au lăsat aglomerația din marile orașe și au revenit la Târgu Jiu.

Momentele petrecute acasă au fost postate pe rețelele de socializare, Cătălin și Andra Măruță au ajuns la Târgu Jiu zilele trecute. După o plimbare prin Parcul de la Coloană, cântăreața a anunțat că va petrece Revelionul la București, “Rămas bun, oraș drag! Am reușit să ajungem la Cluj, de Crăciun, apoi am ajuns și la Târgu-Jiu, iar acum ne întoarcem acasă cu multe amintiri frumoase. Intrăm în 2022 cu inimile pline după ce i-am revăzut pe toți cei dragi!“, a transmis Andra pe pagina personală.

Și Octavia Geamănu a petrecut sărbătorile acasă, la Târgu Jiu, alături de părinți și fiu. „ De drag și dor, din bucuria de a crea amintiri, din plăcerea de a face surprize, m-am trezit azi hotărâtă să le înseninez ziua părinților mei, aducându-le cea mai mare bucurie, pe Andrei. După 300 de km parcurși în 6 ORE, mă bucur că întâlnirea a fost exact cum mi-am dorit, emoționantă. Vă îmbrățișez de-aici, din inima Gorjului” a scris Octavia Geamănu pe contul personal de Facebook.

Își refac viața în Gorj, departe de războiul din Ucraina

0
Zeci de ucraineni au ajuns în Gorj, de la declanșarea războiului în țara vecină. Oamenii...

Simpozion al studenților la teologie, la Mănăstirea Lainici

0
Mănăstirea Lainici a găzduit, în zilele de 16 şi 17 mai, cea de-a XIV-a ediţie...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!