Vezi cum arată adevărata soție a lui ”Firicel” din Las Fierbinți

0
152

 

Adevărata soție a lui Firicel, din serialul Las Fierbinți, de la PRO TV, nu este la fel de cunoscută ca partenerul său de viață. Cristina Toma este femeie discretă, fără gusturi extravagante și nu profită de celebritatea soțului său. Aceasta are doi copii, o fetiță și un băiat, cu Toma Cuzin.

Cristina Toma, este una dintre cele mai apreciate artiste și pictorițe din țară. Ea și Cuzin se știu de când erau adolescenți, iar în jurul vârstei de 18 ani s-au și căsătorit.

Cu ce se ocupă adevărata soție a lui Firicel din Las Fierbinți

Cristina Toma mai este cunoscută și drept Cuzina, nume pe care ea îl folosește să-și semneze lucrările de artă. Ea este artist plastic, specializată în colaje. Numele Cuzina l-a luat cu acceptul soțului său. Una dintre cele mai cunoscute și apreciate lucrări ale ei se numește Accesorii de lux și înfățișează un colaj format din mai multe picturi cu pistoale.

„Firicel” este mai mereu prins cu filmările, astfel că vacanțele celor doi nu sunt deloc dese.

„Cuplul merge foarte rar în vacanțe, pentru că soțul Cristinei spune că este mereu foarte ocupat cu filmările. Dacă se duc, eventual se duc rar pe la Târgu Jiu, în satul lui natal, mai precis la Peștisani, la pensiunea unor prieteni, unde stau toată ziua de vorbă cu foștii vecini sau amici sau iau masa”, a povestit o persoană din anturajul Cristinei, scrie cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here