2.5 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăHeadlinesVice liberal: Adio alegeri în PNL, dacă este dizolvat BPJ

Vice liberal: Adio alegeri în PNL, dacă este dizolvat BPJ

Unul dintre liderii PNL Gorj nu vede cu ochi buni o intervenție a organizației centrale la nivelul filialei locale. Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan, care este și consilier județean, a declarat că până în momentul de față organizația centrală nu a luat încă o decizie cu privire la stabilirea calendarului de alegeri de către PNL Gorj.

S-a stabilit în BPJ ca pe 23 octombrie, la nivelul PNL Gorj să fie organizată o Conferință Județeană pentru desemnarea prin alegeri a viitorului președinte. Interimar este în momentul de față liderul regional Gigel Știrbu.

Gheorghe Orzan spune că este posibil orice, chiar și dizolvarea de către centru a Biroului Politic Județean al PNL Gorj, care a emis deciziile de organizare a alegerilor. „În acest caz va fi foarte clar că vom avea un interimat prelungit și nu vor mai putea avea loc alegeri în PNL în acest an. Probabil se va ajunge în 2023. Deocamdată, nu avem nicio informare din partea Organizației Centrale cu privire la validarea datei alegerilor din filială, respectiv 23 octombrie. Ne putem aștepta la orice, dar această incertitudine afectează imaginea organziației Gorj. Lumea vede doar că este scandal și instabilitate”, a declarat Gheorghe Orzan, la o televiziune locală.

Angajări la DGASPC Gorj

0
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a finalizat campania de recrutare și...

Se caută salvamontiști. Ce condiții trebuie îndeplinite de candidați

0
Serviciul Județean Salvamont Gorj funcționează cu 20 de salvamontiști, deși în schema de personal figurează...

Consiliul Județean Gorj așteaptă colindătorii

0
Timp de trei zile, în intervalul 12-14 decembrie, colindătorii sunt așteptați la Consiliul Județean Gorj,...

2 COMENTARII

  1. Sa intelegem ca Valceanu si ai lui sunteti pe faraş. Incercati sa il cooptati pe Cîţu, ca oricum acum chiar se afla in treaba prin Bucuresti, sa va sprijine. Sau mergeti la Orban? Ca Iordache, el va fi presedinte la Gorj, nu va agreeaza si bine face!

  2. Orzane , orzane , după cum îți este dicția împleticită ,tot așa îți este și mintea. O viață întreagă ai fost un yesmen, cum și putea acum sa fi altfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: