Acasa / Headlines / Vicepreședintele ALDE Gorj, patron al unei firme de transporturi, instalat în funcția de secretar de stat

Vicepreședintele ALDE Gorj, patron al unei firme de transporturi, instalat în funcția de secretar de stat

Marius Dumitraşcu, vicepreședintele ALDE Gorj, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei. Acesta deține o firmă de transport marfă în București și ar fi rudă cu președintele ALDE Gorj, Ion Iordache. „Ca urmare a rezultatului obţinut de ALDE Gorj la alegerile europarlamentare din 26 mai, conducerea organizației a făcut mai multe propuneri pentru funcţii guvernamentale, la diferite niveluri. Astăzi, propunerea noastră pentru o funcţie de secretar de stat în Ministerul Energiei, Marius Dumitrașcu, a fost concretizată, numirea fiind publicată în Monitorul Oficial. Conducerea ALDE Gorj îşi reafirmă obiectivul de a promova în funcţii profesionişti care să reprezinte cu demnitate Gorjul şi să poată face performanţă în favoarea gorjenilor“, se arată într-un comunicat al ALDE Gorj.

Deocamdată, la dispoziția jurnaliștilor nu s-a prezentat un CV din care să rezulte exxperiența lui Marius Dumitraşcu în domeniul energiei.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*