12.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăHeadlinesVictorie importantă obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

Victorie importantă obținută de echipa de baschet CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a obţinut o victorie foarte importantă în cadrul turneului 12 din Liga Naţională. Formaţia gorjeană a învins Athletic Constanţa, cu scorul 86-59. A fost prima victorie obținută de noul antrenor al echipei de CSM Târgu Jiu, Jordanco Davitkov.

Baschetbaliștii echipei gorjene au controlat meciul de la început și până la final, impunându-se în toate cele patru sferturi ale meciului. Scorul pe sferturi a fost: 22-14, 20-14, 24-19 şi 20-12.

CSM TÂRGU JIU: Darien McClain 17p, Camil Berculescu 16p, Kevin Allen 16p, Stefan Nikolic 9p, Jacob Spurgeon 8p, Rezav Rogava 7p, Stefan Andrejevic 7p, Alin Borşa 4p, Alexandru Berca 2p, Andrei Gheorghe, Răzvan Bratoloveanu, Remus Răceanu.

Antrenor: Jordanco Davitkov. Antrenori secunzi: Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga.

Jocul defensiv, lăudat de antrenorul Davitkov

Antrenorul Jordanco Davitkov a spus că defensiva a fost punctul forte al echipei sale și speră  că acest lucru se va îmbunătăți: „Sper să jucăm mult mai bine în cele cinci meciuri care au rămas. Sunt echipe cu care ne putem bate de la egal la egal. Am controlat meciuri, ceea ce este foarte bine pentru noi. Ne-am creat mereu o diferență de 15-20 de puncte. Am avut o defensivă foarte bună în prima jumătate de repriză. Cei doi jucători americani au avut zero puncte marcate. Mă bucur că jucătorii au respectat sarcinile trasate.  Am început puternic din primul minut. Trebuie să fiu sincer și să spun că echipa nu este la nivelul Piteștiului, Sibiului sau Oradei, cu care am jucat în trecut. Sper să jucăm la fel de bine și cu Voluntari, cu care sperăm să facem un joc de apărare la fel de bun“.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -