Vîlceanu despre incidentul de la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu: „Și o colegă din PNL a fost trimisă cu mama dânsei să-i scoată gipsul acasă!”

0
560

Liderul PNL Gorj a comentat incidentul de la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu, al pacientei cărată în spate de aparținători. Dan Vîlceanu susține că vizita ministrului nu a perturbat activitatea unității și că nu este pentru prima dată când pacienții sunt amânați în ceea ce privește acordarea serviciilor medicale.

După ce aparținătorii pacientei care a așteptat o oră până să primească îngrijiri medicale au declarat că vizita ministrului a făcut ca angajații Spitalului să amână consultul, liderul liberalilor de la Gorj îi contrazice. Dan Vîlceanu, ca și ministrul Nelu Tătaru, arată cu degetul spre angajații unității.

Au trimis-o acasă

Și, pentru a fi crezut, pe cuvânt, Vîlceanu face publică o altă situație ce pune Spitalul într-o lumină neplăcută. „Incidentul s-a întâmplat pentru că cei din managementul Spitalului nu au pus un cărucior la dispoziția pacientei. Este o problemă care nu are nicio legătură cu vizita ministrului și nici cu un eventual act normativ aprobat la nivelul Ministrului Sănătății. Este un eveniment nedorit, și, din punctul nostru de vedere, cei din spital trebuie să schimbe faptul că pacientul nu are voie cu căruciorul decât până la rampa Spitalului. Are legătură cu propriile reguli pe care managerul le aplică în acest spital. Chiar o colegă de-a noastră, din PNL, a fost trimisă, cu mama dânsei, să-i scoată gipsul acasă, singură, cum poate. Nu a fost medicul curant la spital și i-au transmis să se descurce cum poate. Astfel, putem observa că ce s-a întâmplat nu este o chestiune care are legătură cu vizita ministrului Nelu Tătaru, de ieri”, a transmis liderul PNL Dan Vîlceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here