Acasa / Headlines / Zâmbete și bucurie! Copii din sistemul de protecție specială al DGASPC Gorj, invitați la teatru

Zâmbete și bucurie! Copii din sistemul de protecție specială al DGASPC Gorj, invitați la teatru

Se anunță un wekend colorat pentru copii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. La Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, actorii vor pune în scenă, în avanpremieră, o piesă dedicată celor mici. „Mary Poppins” va fi jucată în prezența a 200 de copii instituționalizați.

Copii din sistemul de protecție specială al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj au fost invitați să participe la avanpremiera piesei de teatru “Mary Poppins”, care se va juca în data de 7 septembrie 2019, la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Alături de copii se vor afla mai mulți însoțitori. Copiii provin din asistență maternală, din plasament familial, dar și din centrele rezidențiale, precum și din centrele de zi subordonate DGASPC Gorj.

Fericire pe chipul micilor spectatori

„Datorită bunei colaborări dintre conducerea Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu și conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, a devenit deja tradiție ca beneficiarii din sistemul de protecție specială al  DGASPC Gorj să meargă gratuit la teatru. De fiecare dată, copiii s-au bucurat din plin de spectacol și i-au răsplătit pe actori cu ropote de aplauze. Mulțumim atât conducerii, cât și actorilor Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, pentru invitație și pentru frumoasa surpriză oferită copiilor din sistemul de protecție specială”, a transmis Laurențiu Claudiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*