19.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 23, 2020
Acasă Headlines Zece concentratoare de oxigen, donate spitalelor din Gorj

Zece concentratoare de oxigen, donate spitalelor din Gorj

Zece concentratoare de oxigen au fost donate spitalelor din Turceni, Târgu Cărbunești ,Târgu Jiu și Motru. Câte două au ajuns la Spitalul Orășenesc Turceni și Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești și patru la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu  și Motru. Aparatele sunt eficiente în tratarea pacienților infectați cu COVID-19, care au probleme respiratorii.

„Cele patru aparate vor fi repartizate la Secțiile de Boli Infecțioase și Medicală I. Vor fi folosite atunci când este cazul“, a spus Dumitru Vienescu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Cine a făcut donația

Cele zece concentratoare de oxigen au fost donate de către omul de afaceri Ion Iordache, deputatul Mihai Weber și de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu. „Prin contribuția domnilor Ion Iordache, Cosmin Popescu și Mihai Weber, Spitalul Orășenesc Turceni are în dotare două noi concentratoare de oxigen, aparate de o importanță majoră în lupta împotriva coronavirusului“, a anunțat Dragoș Hațegan, directorul Spitalului Orășenesc Turceni.

Spitalul de Urgență Tg-Cărbunești a fost desemnat ca fiind unitatea medicală din Gorj care va trata cazurile de COVID-19.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini