Zece kilograme de cireșe pentru fiecare donator de sânge

0
1172

Un târgujian care deține o plantație de cireșe vrea să sprijine donarea de sânge. Acesta a donat sânge astăzi la Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu și a făcut o ofertă unică: oferă zece kilograme de cireșe celor care donează în această săptămână.

„Cei care fac dovada cu o poză că donează sânge primesc 10 kilograme de cireșe GRATUIT săptămâna asta, așa că, hai, mișcați-vă și faceți fapte bune!“, este mesajul transmis de Alin Măruță pe pagina de Facebook.

Campanii mobile de donare

Nicoleta Căluțoiu, director al Centrului de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu, a fost încântată de gestul donatorului și a spus că pregătește pentru perioada vacanței de vară campanii mobile de donare: „Este un gest frumos făcut de către donatorul nostru și îi mulțumim pentru acest lucru. Donatorii sunt mai puțini în această perioadă și ne gândim mai puțin la lunile de concediu, iulie și august, când scade numărul de donatori în toată țara. Vom încerca să găsim soluții pentru a merge în anumite comunități prin intermediul unor campanii mobile, astfel încât să completăm lipsa donatorilor sau pe anumite grupe sanguine, în funcție de solicitările pe care le vom avea în viitor“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here