Zeci de infectări cu noul coronavirus în Gorj. Numărul cazurilor a ajuns la 280

0
1103

Zeci de gorjeni au fost infectați cu noul cornavirus în ultimele zile. O situație îngrijorătoare este înregistrată într-o comunitate de romi din Târgu Jiu, unde au fost depistate trei cazuri de îmbolnăviri, dar și la Complexul de îngrijire Suseni, unde psihologul unității a fost depistat pozitiv.

Pe strada Măgura, din Târgu Jiu, trei persoane de etnie romă au fost infectate cu SARS-CoV2. iar astăzi au venit cu simptome specifice alte cinci persoane din aceeași zonă, dar care aun refuzat internarea.

Psihologul de la Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni, infectat cu noul coronavirus

O angajată în funcția de psiholog a Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni din cadrul DGASPC Gorj a fost testată miercuri, însă joi a venit la serviciu și a intrat în contact cu nouă angajați și cinci beneficiari, care au fost plasați în izolare.

Un nou caz de îmbolnăvire în Primăria Târgu Jiu

Un nou caz de îmbolnăvire a fost înregistrat la Primăria Municipiului Tg-Jiu, la Serviciul de Gospodărire Comunitară. 11 salariați din Primărie cu care a intrat în contact vor intra în izolare la domiciliu , iar luni se va face o dezinfecție generală în instituție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here